1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کیک پنیر

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Jun 19, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]



    مواد لازم
    برای کرم پنیر
    پنیر خامه ایی یا پنیر لبنه 400 گرم
    خامه 300 گرم
    تخم مرغ 3 عدد
    وانیل نوک قاشق چایخوری
    پودر شکر 150 گرم


    برای کراست
    کره 60 گرم
    آرد 150 گرم
    تخم مرغ 1عدد
    شکر 1 قاشق غذاخوری.

    برای قالب 25 سانتی


    طرز تهیه :

    برای تهیه خمیر در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده، آرد و شکر. رو مخلوط کنید که حالت خرد نون پیدا کنه.

    [​IMG]
     
  2. تخم مرغ رو اضافه کنید و مخلوط رو با دست ورز بدید تا یه خمیر لطیفی بدست بیارید.


    [​IMG]


    کف قالب رو چرب کنید و خمیر رو داخل قالب بذارید و بادست فشار بدید تا صاف و یکدست بشه کاملا فشار بدید. روی خمیر با انگشت چند تا تورفتگی ایجاد کنید.


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    قالب رو تو فر از پیش گرم شده با دمای 170 به مدت 10 دقیقه بذارید.


    [​IMG]


    خامه رو با سرعت پایین برای یک تا دوقیقه بزنید. بعد با سرعت بالا چند دقیقه بزنید.



    [​IMG]



    پنیر رو تو یه ظرف دیگه برای چند دقیقه بزنید


    [​IMG]


    [​IMG]


    تو یه ظرف جدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو مخلوط کرده و هم بزنید .


    [​IMG]


    [​IMG]


    مخلوط پنیر زده شده رو به ظرف تخم مرغ اشافه کنید و هم بزنید


    [​IMG]


    [​IMG]


    خامه رو هم اضافه کنید و هم بزنید


    [​IMG]


    [​IMG]


    کیک سرد شده رو بردارید و مواد پنیری رو روی کیک بریزید و بعد دور قالب رو فویل بپیچید و تو یه ظرفی که کفش آب ریختید قالب رو بذارید


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    و در فر از پیش گرم شده با دمای 160 به مدت 30 تا 40 دقیقه بذارید. تا کیک پخته بشه. بعد از پخت اجازه بدید کاملا سرد بشه و بعد برش بزنید و میل کنید.


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]


    [​IMG]