1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کیک هویج

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏May 26, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    طرز تهيه كيك هويج



    مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد، آرد سفيد: 2 فنجان،

    شكر: 2 فنجان، هويج ريز رنده شده: 3 فنجان، جوش شيرين: نصف قاشق مرباخوري،

    بكينگ پودر: 2 قاشق مرباخوري، شكر: 2 فنجان، روغن مايع: سه چهارم فنجان،

    نمك: كمي، پودر دارچين: يك قاشق مرباخوري يا 2 قاشق مرباخوري زنجبيل تازه

    رنده شده يا سه چهارم پودر زنجبيل.



    طرز تهيه: تخم مرغ ها را نيم

    ساعت قبل از شروع كار بيرون آورده و در هواي اتاق بگذاريد. سپس تخم مرغ ها

    را شكسته و خوب هم بزنيد. آرد، شكر، جوش شيرين، بكينگ پودر و نمك را هم

    مخلوط كنيد، سپس دارچين يا زنجبيل را هم ، هر كدام را كه بيشتر مي پسنديد ،

    به اين مخلوط اضافه كنيد. حالا تخم مرغ ها، هويج و روغن مايع را مخلوط

    كرده و به مخلوط خشك اضافه و هم بزنيد. حالا قالب ها را چرب كرده و مقداري

    آرد درون آن بپاشيد. مخلوط را در قالب هاي مخصوص كيك ريخته و آن را در دماي

    180 درجه سانتيگراد به مدت 35 دقيقه درون فر بگذاريد.



    در مرحله آخر

    چنگال را داخل كيك فرو كنيد. اگر مواد كيك به چنگال نچسبيد، كيك آماده

    است. در غير اين صورت 10 دقيقه ديگر به آن فرصت دهيد تا خوب پخته شود.
     
    lovedove و Admin از این پست تشکر کرده اند.