1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کیک شکلاتی گرم

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 15, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]

    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 30 دقیقه
    مجموعاً: 45 دقیقه

    مواد لازم : برای 8 نفر

    مارشمالو: 1/2 فنجان
    نمک: 1/4 قاشق چای خوری
    وانیل: 1 قاشق چای خوری
    زرده تخم مرغ: 1 عدد
    تخم مرغ: 4 عدد (بزرگ)
    شکلات (خرد شده): 285 گرم
    شکر: 115 گرم
    کره: 8 قاشق غذاخوری
    آرد: 3 قاشق غذاخوری
    پودر کاکائو تلخ: 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:
    فر رو روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
    8 فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.
    شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.

    تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا 5 دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.
    آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.

    فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت 13 تا 17 دقیقه توی فر قرار میدیم.
    وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا 2 تا 4 دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه.
    بعد از فر بیرون میاریم و 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.
     
    آیلار-77 از این پست تشکر کرده است.