1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کیک رژیمی بدون فر

شروع موضوع توسط H@M!N ‏Nov 17, 2013 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    [​IMG]

    وقتی اسم رژیم و کالری و ... می آد سریع توی ذهنمون کیک و شیرینی رو حذف می کنیم . بالطبع چه اتفاقی می افته ؟! خوب معلومه دیگه نسبت به اینا حریص تر می شیم . می خوام آموزش یه کیک رژیمی ساده ( که نیاز به فر نداره ) براتون بذارم . مطمئنا هم بخاطر رژیمی بودن و هم بخاطر طعم و استفاده نکردن از فر و ساده بودن دستور عاشقش می شید .

    مواد لازم :
    تخم مرغ 4 عدد
    شکر نصف پیمانه ( 100 گرم )
    آرد یک و نیم پیمانه ( هر پیمانه آرد : 125 گرم)
    آب یک چهارم پیمانه
    بکینگ پودر نصف ق م
    وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م



    [​IMG]

    طرز تهیه :
    برای تهیه این کیک از ماهیتابه رژیمی ( ماهیتابه دو طرفه ) استفاده می کنیم تا همه دوستان بتونن از دستور این کیک استفاده کنن.
    ابتدا ماهیتابه رو با قلمو و یک ق س روغن مایع چرب می کنیم .

    [​IMG]

    بعد آرد می پاشیم و درنهایت آرد اضافی اونو خالی می کنیم.

    [​IMG]

    حالا طرز تهیه مایه کیک :
    زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.

    [​IMG]

    سفیده تخم مرغ رو خوب هم می زنیم بطوریکه وقتی ظرفمون رو برمی گردونیم از ظرف نریزه.

    [​IMG]

    [​IMG]

    سپس در دو سه مرحله شکر رو اضافه کرده و هم می زنیم.
    نکته : در نهایت باید مثل تصویر کشدار بشه .

    [​IMG]

    سپس زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم می زنیم . هر زرده رو 10 ثانیه هم می زنیم .

    [​IMG]

    با آخرین زرده وانیل هم اضافه می شه.

    [​IMG]

    و در نهایت آب می ریزیم و هم می زنیم .
    نکته : لزومی نداره زیاد هم بزنید فقط در حد مخلوط شدن .
    نکته : آبی که استفاده می شه آب شیر معمولی هست .

    [​IMG]

    سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر رو داخل مایه الک می کنیم.

    [​IMG]

    و با لیسک هم می زنیم .

    [​IMG]

    و در نهایت داخل ماهیتابه می ریزیم .
    برای پخت این کیک : شعله گاز رو کم کنید
    حتما از شعله پخش کن استفاده کنید .
    بعد از نیم ساعت ماهیتابه رو برگردونید .
    بعد از اینکه بوی کیک در اومد می تونید در ماهیتابه رو باز کنید .
    برای اینکه بدونید کیک پخته یا نه . می تونید از یه خلال دندون جهت تست استفاده کنید .
    برای اینکه سمت دیگه کیک هم طلایی بشه می تونید کیک رو به سمت مقابل ماهیتابه برگردونید و کمی بهش حرارت بدید.

    [​IMG]

    بلافاصله بعد از اینکه پخت کیک تموم شد از ماهیتابه خارج کرده و برش بدین تا کیکتون خمیر نشه .
    این کیک به 16 قسمت تقسیم می شه و هر برش اون تقریبا 65 کالری داره . پس با خیال راحت بعنوان صبحانه یا میان وعده استفاده کنید .

    [​IMG]
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.