1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کیک خرما مخصوص ماه رمضان

شروع موضوع توسط setareh ‏Jun 24, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,408
    88,247
    18d1210d539c1a83bd696c4c672f4836.
    کیک خرما
    مخصوص ماه رمضان
    مواد لازم برای درست کردن کیک خرما برای ۸ نفر :
    شیر شیرین و غلیظ = یک لیتر
    خرمای خشک خرد شده = ۱.۵ پیمانه
    آب = یک پیمانه
    جوش شیرین = ¼ قاشق چایخوری
    کره خرد شده = نصف پیمانه
    شکر = ۱/۳ پیمانه
    تخم مرغ = دو عدد
    آرد سفید = ۱ و ¼ پیمانه
    پودر وانیل = دو قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک خرما :
    ۱. در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

    ۲. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

    ۳. آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.

    ۴. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.