1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کوکوی اسفناج گرگانی ها

شروع موضوع توسط Sαяαb ‏Aug 27, 2015 در انجمن غذاهای سنتی

  1. Sαяαb

    Sαяαb فـــرفــــريـ❤ مدیر ارشد همراه انجمن

    6,198
    18,061
    91,149
    کوکو سبزی همیشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهای شمال کشور. گرگانی‌ها کوکو سبزی متفاوتی دارند که با اسفناج و گشنیز درست می‌شود و البته با طعمی متفاوت و بی‌نظیر.

    971683b0619d48670ab9c73e01c64fe7.

    مواد لازم برای 4 نفر

    • 400 گرم اسفناج خرد شده
    • 200 گرم گشنیز خرد شده
    • 2 عدد تخم‌مرغ
    • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
    • 1 ق س آرد سفید
    • 2 حبه سیر

    طرز تهیه:

    1. اسفناج خرد شده، سير و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

    2. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی‌ها بریزید.

    3. نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

    4. حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    5. تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداري از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

    یه جوردیگه

    تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.
     
    خاک پای حضرت زهرا... از این پست تشکر کرده است.