1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کرم آناناس

شروع موضوع توسط par.pari ‏Jul 19, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. کرم آناناس در سرآشپز پاپیون

    مواد لازم
    شیر ۱ پیمانه
    زرده تخم مرغ ۳-۴ عدد
    شکر ۱ پیمانه
    وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    خامه ۱۵۰ گرم
    پودر ژلاتین ۴ قاشق چایخوری
    کمپوت آناناس ۱/۲ قوطی
    آب کمپوت آناناس برای تزئین ۱/۳ پیمانه

    طرز تهیه
    ۱- شیر رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد.
    ۲- زرده رو با شکر و وانیل بزنید تا سفت و غلیظ و کشدار بشه. این مایه رو خیلی کم کم به شیر اضافه کنید و برای ۱ دقیقه روی حرارت بذارید تا زرده بپزه.
    ۳- ژلاتین رو به روش بن ماری با آب کمپوت آناناس حرارت بدید و به مواد بالا اضافه کنید.
    ۴- خامه رو با قاشق بزنید تا صاف بشه و کمی از مواد توش بریزید تا کم کم گرم بشه و به مواد بالا اضافه کنید. کمپوت رو هم اضافه کنید.
    ۵- توی قالب مورد نظرتون بریزید و توی یخچال بذارید تا ببنده، تقریبا بین ۸ تا ۱۰ ساعت

    سایر نکات
    زرده و شکر و وانیل باید کم کم به شیر اضافه بشه وگرنه دسر بوی زهم میگیره!
    اگر زرده و شیر بیشتر از ۱ تا ۲ دقیقه روحرارت باشند، زرده توی شیر میپزه و بریده بریده میشه!
    روش بن ماری، یعنی حرارت دادن غیر مستقیم
    وقتی خواستید دسر رو برگردونید، اول ظرفتون رو خیس کنید تا اگه دسر وسط ظرف نیفتاد، راحت بتونید با تکان دادن ظرف، اونو به وسط منتقل کنید.
     
    ®ŁáÐɏ §¡£Vë، simid و خاک پای حضرت زهرا... از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. simid

    simid ŚĨMĨŃ ŐMĨĎ

    7,654
    15,777
    60,053
    عالیه
     
    ®ŁáÐɏ §¡£Vë از این پست تشکر کرده است.