1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کباب مرغ با رزماری

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]


    سينه مرغ 800 گرم
    هويج و ذرت از هر کدام چهار عدد
    عصاره زعفران الیت
    ماست يك پيمانه
    زيره و فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده از هر کدام يك قاشق چايخوري
    ساقه رزماري تازه 12 عدد
    نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم


    طرز تهيه :

    رت‌ها را با آب و مقداري نمك بپزيد و اجازه دهيد كاملا نرم شود. برگ‌هاي ساقه رزماري را به غير از چند تاي انتهاي ساقه بگيريد. سينه مرغ را به صورت مكعبي برش داده و در مايه‌اي كه شامل ماست، زيره، زنجبيل، زعفران، فلفل و نمك ريخته و اجازه دهيد به مدت دو ساعت مزه‌دار شود. سپس مرغ‌ها را خارج كرده و در سيخ‌هاي رزماري فرو كرده و لابه‌لاي آن هويج خردشده بگذاريد. تابه را با روغن چرب كرده و كباب‌ها را در آن قرار دهيد. بعد از مدتي برگردانده تا تمام اطراف سيخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنيد.