1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کباب تسبیحی؛ انتخاب خانمِ با سلیقه برای یک وعده فوق العاده

شروع موضوع توسط jooorvajoor ‏Jan 25, 2017 در انجمن آشپزی مدرن

  1. [​IMG]



    کباب تسبیحی چیزی شبیه همان کباب نگینی است. در این گونه کباب هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید مرغ استفاده شده است. مزه خوب این کباب همیشه زیر دندان تان می ماند.


    مواد لازم:


    • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    • سینه مرغ چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    • پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد
    • خامه ۲ قاشق سوپخوری
    • زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
    • برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

      و فلفل به میزان لازم
    • روغن برای سرخ کردن ۱/۳ پیمانه
    شیوه تهیه:

    ۱-گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    و زعفران و ۱ قاشق سوپخوری خامه مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین چهره این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.

    ۲-به مدت ۱ ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را بصورت یک در بین به سیخ می کشیم و سیخ های آماده را در روغن ذکر شده سرخ می کنیم در حدی که رنگ بگیرند سپس در فر از پیش گرم شده با گرما ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با گرما ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب می شود. کباب ها را بعد از پخت در دیس کشیده و همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.
     
    pirane و barfi از این پست تشکر کرده اند.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,241
    4,602
    5,312