1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کباب ترش

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 24, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. [​IMG]

    كباب ترش يكي از كبابهاي محل شمال كشور است و در شهرهاي مختلف استانهاي گيلان و مازندران تهيه مي شود،

    مواد لازم:
    • گوشت / 300 گرم
    • پیاز بزرگ / 1 عدد (یا 2 تا کوچیک)
    • گردو / 50 گرم (من 80 گرم ریختم که زیاد بود)
    • انار ترش سابیده / 1 ق غ (از آب انار ترش نیز میتوان استفاده کرد)
    • سبزی معطر / 1.5 ق غ (منظور بینه و خالواش است که میتوان با نعنا و گشنیز و جعفری یا هر سبزی معطری که ذایقه شماست جایگزین کرد)
    • رب انار ترش (غلیظ) / 1 ق م
    • نمک و فلفل / به میزان لازم
    • کیوی / 1 عدد
    طرز تهيه:
    پیاز را رنده کرده با گردو مولینکس شده،انار ترش سابیده،سبزی معطر، رب انار که در 1 ق غ آب رقیق شده (یا 2 ق غ رب انار رقیق) و فلفل مخلوط می کنیم. گوشت را افزوده و 3 ساعت استراحت در یخچال می دهیم . کیوی را رنده کرده همراه نمک به مخلوط میافزاییم ، نیم ساعت میگذاریم بماند سپس به سیخ کشیده و کباب می کنیم (اگه رو منقل اینکارو بکنید خیلی خوشمزه تره) این کباب مخصوص شمالی هاست و فوق العاده ترد و خوشمزه ست.
    نكات:
    • اين كباب را به همراه كته سرو كنيد.
    • اگر فلفل اين كباب زياد باشد خوشمزه تر ميشود.
    • حتماً نمک را در انتها به كباب اضافه كنيد تا گوشت نشود ( یعنی یا روی سیخ بپاشید یا مثل من همراه کیوی اون آخرا اضافه کنید )
     
    !!HISS!! و Avin Devil از این پست تشکر کرده اند.