• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کباب‌ ترش بوقلمون روی منقل محشر می شود

Sαяαb

فـــرفــــريـ❤
مدیر ارشد
همراه انجمن
ارسال ها
6,200
لایک ها
18,041
محل سکونت
رو ابــــرا
#1
کلا گوشتی که روی منقل کباب شود خوشمزه می شود. حالا چه گوشت مرغ باشد و چه گوشت گوسفند یا گوساله. راستی ماهی کبابی هم محشر می شود. حالا می خواهیم گوشت بوقلمون را کبابی کنیم و طعم آن را امتحان کنیم. پس با ما همراه باشید.

9e59750306e53c2d5fdd530d2903e983.jpg
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر

  • 200 تا 250 گرم سینه یا فیله بوقلمون
  • 1 ق س گردوی خرد شده
  • 3 ق س مخلوط رب انار و زرشک
  • 1 ق س سبزی معطر
  • 1 ق س پیاز رنده شده
  • 2 ق س روغن‌زیتون
  • 2 حبه سیر رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت بوقلمون را به‌صورت مکعب‌های بزرگ خرد کنید. در یک کاسه پیاز رنده شده را با سیر، روغن‌زیتون، رب انار و زرشک، گردوی خرد شده ، مقداری نمک و فلفل و سبزیجات معطر مخلوط کنید، سپس تکه‌های گوشت را داخل آن قرار دهید و ظرف را به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم دار شود.

2. تکه‌های گوشت را به‌طور دلخواه یا روی آتش، روی منقل یا روی اجاق‌گاز کباب کنید.

3. بعدازاینکه کباب‌ها آماده شد، در صورت تمایل مقداری رب انار، کمی فلفل و گردوی خرد شده روی آنها را بریزید و سرو کنید.

فوت‌وفن

برای سبزیجات معطر از مخلوط نعنا، ریحان و جعفری استفاده کنید. به این صورت که آنها را بعد از شست‌وشو بگذارید تا کاملا خشک شوند، سپس خرد کنید.
 

پیوست ها

بالا