1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کاپ کیک پرتقالی با رویه ویژه وانیلی

شروع موضوع توسط jooorvajoor ‏Jan 27, 2017 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. [​IMG]

    حالا که هنوز در فصل پرتقال هستیم، از این فرصت استفاده کنیم و

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    های خوشمزه پرتقالی درست کنیم. با

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    در این مطلب همراه شوید.




    مواد لازم:

    • آرد ۲ لیوان
    • شکر ۱ لیوان
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • کره نصف لیوان
    • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
    • نمک ۱ چهارم قاشق چایخوری
    • آب پرتقال ۱ چهارم لیوان
    • شیر نصف لیوان
    • پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) ۱ قاشق غذاخوری
    • اسانس وانیل ۱ تا ۲ قطره



    مواد کِرِم ویژه:



    • پنیر خامه ای ۱ سوم لیوان
    • پودر قند ۲ لیوان
    • عسل ۲ قاشق چایخوری
    • کره ۲ قاشق غذاخوری
    • اسانس وانیل ۱ تا ۲ قطره
    • نمک ۱ هشتم قاشق چایخوری





    شیوه تهیه:

    ۱-ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

    ۲-آرد،بیکینگ پودر و

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    را با هم مخلوط کرده و مواد را ۲تا۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

    ۳-قالب پسندیده یا کاغذهای ویژه کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا ۲سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از پیش با دمای ۱۸۰درجه داغ شده است به مدت ۱۵تا۲۵دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.

    شیوه تهیه کِرِم ویژه:

    [​IMG]


    ۱-پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از پیش به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.

    ۲-همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.

    ۳-وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم ویژه روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.

    نکات:

    [​IMG]


    ۱-در چهره گرایش مقداری کشمش هم داخل کیک بریزید.

    ۲-میتوانید این کاپ کیک را به چهره کیک معمولی هم تهیه کنید.

    ۳-در صوت گرایش به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
     
    pirane از این پست تشکر کرده است.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,236
    4,653
    5,416
برچسب ها: