1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

کاسه گوشتی

شروع موضوع توسط ®ŁáÐɏ §¡£Vë ‏Jun 28, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. ®ŁáÐɏ §¡£Vë

    ®ŁáÐɏ §¡£Vë $من و مجتبی$ . . .#شما همه#

    7,931
    22,184
    104,480
    d862aea0c490049a2890e9d5ba077b20.

    مواد لازم برای کاسه‌ گوشتی :

    گوشت چرخ کرده‌ 400 گرم
    پیاز یک عدد
    نمک ، فلفل به مقدار لازم
    پودر سوخاری 1-2 قاشق غذاخوری

    مواد میانی :
    سس سفید 1 پیمانه
    پیاز دو عدد
    اسفناج به مقدار دلخواه
    قارچ 200 گرم

    طرز تهیه :

    گوشت ، پیازرنده شده ، پودر سوخاری و نمک وفلفل رو حسابی باهم ورز بدهید یا در دستگاه غذاسازبریزید . یادتان باشد اگه پیاز را رنده میکنید ، آب پیاز را بگیرید.
    خمیر گوشتی را در یخچال بگذاریدتا یک ساعت استراحت کند و منسجم شود.
    بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی درشت بردارید و در دستتان به شکل کاسه گوشت را فرم بدهید یا گوشت رادر قالب کیک یزدی بریزید و به شکل قالب تو خالی گوشت را فرم بدید.
    کاسه‌ ها را داخل سینی فری که قبلا چرب کردید بچینید و با حرارت 200درجه در فر بگذارید تا کاسه ها نیم پز شوند .

    برای تهیه مواد میانی :

    اسفناج را خرد کنید و جداگانه بپزید و سرخ کنید تا آب اسفناج کاملا کشید شود.قارچ را جدا همراه با مقداری کره تفت بدهید.
    پیاز داغ را آماده کنید بعد قارچ و اسفناج سرخ شده را هم به آن اضافه کنید . نمک و فلفل را اندازه کنید.
    وقتی کاسه ها نیم پز شد با مواد آماده شده داخل کاسه ها رو پر کنید و روی مواد رو با سس سفید بعد پنیر پیتزا بپوشانید دوباره کاسه ها رو برای 10 دقیقه در فر با دمای 180 بگذارید تا سس به خورد مواد برود و پنیر طلایی شود.

    طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید:

    4 قاشق غذا خوری آرد را همراه با 50 گرم کره ،کمی نمک و نیم لیتر شیر روی حرارت مدام هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد.

    آشپزخانه من