1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

چی رو برای چی بخوریم؟؟؟؟

شروع موضوع توسط H@M!N ‏Nov 17, 2013 در انجمن خواص خوراکی ها

  1. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    سلام دوستان

    در این تاپیک درباره فواید و مضرات و موارد مصرف مواد غذایی و نوشیدنیها و.... گفته خواهد شد.
    با سپاس از همراهی شما عزیزان.
     
    ♥Mahdi♥، ♪ Saba Banu ♫ و میلاد 1 از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    خوراکی فوق العاده برای داشتن شکمی صاف!

    [​IMG]
    تخم کتان؛ شاید با مصرف دانههای کتان دستیابی به شکمی صاف دیگر تنها یک رویا نباشد.
    دانه کتان یک بسته مغذی و سرشار از "چربی غیر اشباع " است که بیشتر از آنچه تصور میشود برای بدن مفید است.


    چربی غیراشباع، برخلاف چربیهای اشباع که چربی بد نیز نامیده شده و در هله هوله به وفور یافت می شود، نه تنها سطح کلسترول را پایین میآورد بلکه میزان چربیهای بدن را نیز کاهش میدهد و مخصوصا با مصرف آن میتوان شکمی صاف و خوش فرم داشت.


    از سوی دیگر، مصرف این دانه به مشکل نفخ و یبوست کمک میکند و به دلیل دارا بودن فیبر زیاد سیستم هاضمه و فعالیت آن را تنظیم میکند.


    بر این اساس توصیه میشود یک قاشق تخم کتان را به صبحانه و یا سالاد ناهار خود بیفزایید و در نهایت پیامد آن را در کاهش چربیهای شکمی ببینید.
     
    ♪ Saba Banu ♫ و میلاد 1 از این پست تشکر کرده اند.
  3. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    [​IMG]
    لوبیا و گوجه فرنگی

    این زوج بسیار مغذی است. به خاطر این که مصرف این دو مادهی غذایی در کنار هم باعث افزایش میزان جذب آهن میشود که برای عملکرد خوب مغز و عضلات مفید است.

    بدن آهن غیر هِم (که در مواد غذایی گیاهی مثل لوبیا، سبزیجات و غلات وجود دارد) را به میزان ۳۳ درصد کمتر از آهن هِم (موجود در مواد غذایی به دست آمده از حیوانات مثل گوشت گاو، ماهی و مرغ) دریافت میکند. توجه داشته باشید برای جذب بیشتر آهن غیر هِم لازم است که این مواد غذایی همراه یک ماده غذایی حاوی ویتامین C مثل گوجه فرنگی، پرتقال و غیره مصرف شود. ویتامین C باعث میشود که آهن غیر هِم، بهتر و راحتتر جذب بدن شود. آهن برای تولید هموگلوبینها ضروری است و کمبود آن در بدن باعث خستگی، ضعف و افت تمرکز میشود.

    در تهیهی سالادهایتان لوبیا قرمز یا هر لوبیای دیگری که دوست دارید را به همراه گوجه فرنگی، فلفل دلمهای قرمز و بروکلی بخارپز شده مخلوط کرده و میل کنید.


    [​IMG]

    چای سبز و لیموترش

    ترکیب این دو مادهی غذایی باعث جذب هر چه بیشتر آنتیاکسیدانها میشود. «کاتچین» موجود در چای سبز یک آنتی اکسیدان قوی محسوب میشود. تحقیقات نشان میدهد افرادی که روزانه حداقل یک فنجان چای سبز مینوشند کمتر در معرض مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی عروقی قرار میگیرند. محققان معتقدند افزودن آب مرکباتی مثل لیموترش، لیمو یا گریپفروت به این چای باعث جذب راحت آنتی اکسیدان کاتچین میشود.


    [​IMG]

    ماست و موز

    ترکیب ماست و موز برای رفع خستگی عضلات بعد از ورزش موثر است. محققان معتقدند اگر ساعاتی بعد از ورزش این دو ماده غذایی را با هم مصرف کنید روند احیا و رفع خستگی عضلات سرعت مییابد. ترکیب گلوسید و پروتئین میزان انسولین را افزایش میدهد.

    بعد از انجام حرکات ورزشی، میزان بالای انسولین باعث میشود که عضلات با سرعت بیشتری مواد مغذی ضد خستگی از قبیل اسیدهای آمینه و گلوکز را جذب کرده و قویتر شوند.

    ساعاتی بعد از ورزش نصف فنجان شیر کم چرب، نصف فنجان ماست، یک عدد موز را با یک قاشق غذاخوری عسل یا شربت افرا مخلوط کرده و میل کنید.


    سیب و توت فرنگی

    زوج سیب و توت فرنگی باعث میشود که قدرت آنتی اکسیدانها برای مقابله با بیماریها بیشتر شود. اگر سیبها میتوانستند حرف بزنند بدون شک به توت فرنگیها میگفتند که «شما نیمهی گمشدهی ما هستید». مطالعات نشان میدهند که اسید الاژیک که یک آنتی اکسیدان موجود در توت فرنگی، انار، گردو و زغال اخته است قابلیت و قدرت آنتی اکسیدان کرستین (موجود در سیب، انگور و پیاز) را افزایش میدهد و سلولهای سرطان زا را از بین میبرد. برای بهرهمند شدن از این آنتی اکسیدانها دسر میوه‎ای بهترین گزینه است. سیب، انگور و توت فرنگی را با هم مخلوط کرده و دانه های انار و گردو را نیز به آن اضافه و میل کنید.



    [​IMG]
    سالاد و روغنهای خوب

    برای بهرهمند شدن از خواص کامل سالادتان سعی کنید سرکهی خالی به آن اضافه نکنید. بهتر است روغن زیتون را با سرکه مخلوط کرده و یا به سالادتان آووکادو اضافه کنید.

    زمانی که به سالادتان روغن زیتون میزنید، آنتی اکسیدانی مانند لیکوپنموجود در گوجه فرنگی یا لوتئین موجود در سبزیجات برگ سبز، بیشتر جذب بدنتان میشود.


    [​IMG]

    ساندویچ با ماست: دوستدار استخوانها

    زمانی که ساندویچ مرغ یا الویه درست میکنید به جای سس مایونز از ماست سرشار از کلسیم استفاده کنید. ویتامین D میزان کلسیم جذب شده را افزایش میدهد.

    در مورد ساندویچ تخم مرغ نیز همین کار را بکنید. به جای سس از ماست استفاده کنید.

    [​IMG]




    رزماری در مایهی طعم دهندهی سرخ کردنیها

    قبل از سرخ کردن برخی از غذاها گوشت آنرا در مخلوطی مرکب از نمک، آب لیمو، پیاز و غیره میخوابانند تا خوش طعم شود. محققان توصیه میکنند به این مخلوط، رزماری نیز اضافه کنید.

    آنتی اکسیدانهای موجود در رزماری تشکیل ترکیبات سرطانزایی که امکان دارد در حین سرخ یا کباب شدن تشکیل شوند را کاهش میدهد
     
    ♥Mahdi♥، ♪ Saba Banu ♫، sepideh.S و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    هفت ادویه ی معجزه گر


    دنیای ادویهها دنیای شگفت انگیزی است. نتایج مطالعات گوناگون حاکی از آن است که ادویهها برای سلامتی بدن مفید هستند:



    زرد چوبه خواص ضد سرطانی دارد، فلفل سیاه برای دستگاه گوارش مفید است، فلفل قرمز دردها را تسکین میدهد، زعفران برای مغز مفید است و...

    برای آشنایی بیشتر با این دنیای شگفت آور مطالعهی این مطلب را از دست ندهید!



    زرد چوبه: ضد سرطان

    سازمان جهانی سلامتی (OMS)، تأثیر زردچوبه برای درمان مشکلات گوارشی از قبیل دل درد، بی اشتهایی، سوزش معده را به اثبات رسانده است.

    زردچوبه باکتری موسوم به Helicobacter pylori عامل زخم معده را از بین میبرد. بر اساس پژوهشهای انجام گرفته این خاصیت زردچوبه مدیون مادهای به نام کورکومین است. این ماده علاوه بر رفع مشکلات گوارشی، قدرت زیادی در جهت پیشگیری از سرطان دارد.

    میزان مصرف: روزانه 3 الی 4 نوک انگشت زردچوبه برای بدن کافی ست. البته به نظر میرسد که کورکومین به راحتی جذب بدن نمیشود برای همین این ادویه باید همراه اندکی روغن طبخ شود.



    فلفل سیاه : ضد درد

    بر اساس یک پژوهش آلمانی، کپسایسین (مادهی موجود در فلفل)، درد را کاهش میدهد.

    گفتنی است که استفاده از پمادهای ضد درد با پایهی کپسایسین برای تسکین دردهای ناشی از آرتریت و آرتروز به تایید سازمان غذا و داروی آمریکا رسیده است.



    فلفل قرمز: برای هضم غذا

    فلفل قرمز به هضم غذا کمک میکند. در سال 2002، یک پژوهش ایتالیایی نشان داد که این ادویه برای رفع احساس خستگی بسیار موثر است. خواص فلفل قرمز نیز مدیون کپسایسین است.

    این ماده قدرت تحریک ترشحات معده را دارد و به این ترتیب باعث هضم بهتر غذا میشود.

    میزان مصرف: در صورتی که مشکل گوارشی دارید مصرف روزانه 1 الی 2 نوک انگشت فلفل قرمز همراه غذا کافی است.

    اگر به فلفل حساسیت دارید و یا از سندرم رودهی تحریک پذیر رنج میبرید از مصرف فلفل سیاه خودداری کنید.



    زنجفیل: ضد تهوع

    بر اساس یک پژوهش آلمانی و یک پژوهش آمریکایی که همزمان در سال 2005 انجام گرفت، مشخص شد زنجفیل یا همان زنجبیل خاصیت ضد تهوعی دارد. به بیان روشن، زنجفیل از استفراغ و حالت تهوع پیشگیری میکند و یا آنرا متوقف میسازد. این خاصیت زنجفیل به دلیل وجود موادی از قبیل gingerol، shogaols و zingerones میباشد که تحریکات تهوعزای معده را کاهش میدهد.

    میزان مصرف: در صورتی احساس تهوع دارید یک سوم قاشق چایخوری پودر زنجفیل یا یک تکه زنجفیل تازه میتواند چاره ساز باشد. میتوانید از این ادویهی مفید به صورت خام، دم کرده و یا از پودر آن در غذایتان استفاده کنید.



    دارچین: قند خون را پایین میآورد

    بر اساس پژوهشی که محققان پاکستانی در سال 2003 انجام دادهاند، دارچین به پیشگیری یا درمان دیابت کمک میکند. مصرف روزانه 3.1 تا 6 گرم عصارهی دارچین (به مدت 40 روز)، قند خون مبتلایان به دیابت نوع 2 را به میزان 18 تا 29 درصد، تری گلیسیرید را به میزان 23 تا 30 درصد و کلسترول مضر خون LDL آنها را به میزان 7 تا 27 درصد کاهش میدهد.

    پژوهش دیگری که در سال 2006 روی 79 فرد انجام گرفت نیز نتایج یکسانی را ارائه داد.

    دکتر بئاتریس رینال، متخصص تغذیه میگوید: «دارچین بالا رفتن میزان قند خونی که بعد از اتمام غذا گرفته میشود را کاهش میدهد و به مبتلایان به دیابت و یا افرادی که در شرف ابتلا به آن هستند این امکان را میدهد تا در تغذیهی خود کمتر دچار مشکل شوند».

    میزان مصرف: روزانه 1 قاشق غذاخوری در غذا.



    شاخه میخک: تسکین دندان درد

    جویدن شاخهی میخک روش بسیار خوبی برای کاهش دندان درد (تا رسیدن به دندان پزشک) است. به گفتهی دکتر رینال میخک حاوی اوژنول است که این ماده، ضد التهاب، ضدعفونی کننده و همچنین بی حس کنندهی موضعی محسوب میشود. به همین دلیل میتواند باعث تسکین درد شود.

    روش استفاده: 1 یا 2 شاخه میخک را له کنید و تا زمان رسیدن به دندان پزشک روی دندان دردناک بگذارید.



    زعفران: ضد افسردگی

    نتایج دو پژوهش ایرانی که روی افراد مبتلا به افسردگی خفیف انجام گرفت حاکی از آن است که زعفران برای درمان علائم افسردگی از دارونماها یا placebo مؤثرتر عمل میکند.

    در یکی از این پژوهشها محققان به مقایسهی اثرات زعفران و داروی فلوکستین fluoxetine دست زدند و به این نتیجه رسیدند که زعفران به اندازهی این دارو موثر است. البته تا امروز علت خاصیت ضد افسردگی این ادویه سرخ بر محققان پوشیده مانده است. در طب سنتی ایرانی افسردگی را با زعفران درمان میکردند.

    میزان مصرف: به طور مرتب از زعفران در طبخ غذاهایتان استفاده کنید البته در صورت امکان؛ چون زعفران ادویهی گرانی است.
     
    ♥Mahdi♥، ♪ Saba Banu ♫ و میلاد 1 از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    خواص طبی و دارویی پیاز

    آیا میدانید از پیاز به عنوان یک داروی ضدعفونی کننده استفاده می شود؟

    مالیدن آب پیاز به صورت، از ایجاد لکه ها جلوگیری می کند. و از مخلوط آب پیاز و عسل می توان به عنوان یک کرم ضد چروک استفاده کرد.

    پیاز سرشار از ویتامین c، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد و اسید فولیک و مقدار کمی آهن، مس و روی است که تاکنون تحقیقات زیادی برای اثبات خواص آن صورت گرفته است.

    خوردن پیاز در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر است؛ چرا که پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلولهای استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری میکند.

    پژوهشگران دانشگاه برن سوئیس، ترکیبی در پیاز شناسایی کرده اند که از کاهش حجم استخوان و پوکی آن جلوگیری می کند. این ماده در پیش گیری در کاهش نیافتن مواد مصرفی ـ به ویژه کلیه ی سلول های استخوانی ـ تأثیر زیادی دارد.

    پیاز، قند خون و کلسترول را پایین می آورد.

    پیاز یکی از گیاهان بسیار قدیمی است که انسان آن را شناخته و در غذای خود استفاده می کرده است در کتاب های پزشکان قدیم از پیاز به سبب داشتن الیاف و ویتامین ها و فلزات به عنوان داروخانه ای کامل نامبرده شده است.

    بوی آن میکروب های مضر را از بین می برد.

    قند خون را کاهش می دهد.

    از ابتلا به سکته جلوگیری می کند.

    قلب را فعال می کند و کلسترول را کاهش می دهد.

    گردش خون را تقویت می کند.

    به سبب داشتن آنتی اکسیدان، تنش و نگرانی را از بین می برد.

    الیاف غذایی آن دستگاه هاضمه را تقویت می کند.

    پیاز از سرطان ریه جلوگیری می کند:

    مواد شیمیایی موجود در پیاز خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد. مواد «فلاونوید» از دچار شدن به انواع بیماری ها جلوگیری می کند و به وفور در پیاز یافت می شود.

    پیاز برای پوست بسیار مفید است. زیرا خون را تصفیه می کند و در نتیجه رنگ چهره زیباتر و جذاب تر می شود.

    همچنین پیاز به دلیل داشتن گوگرد باعث افزایش رشد موهای سر می شود. پیاز به دلیل داشتن آهک، دندانها را محکم می کند و باعث استحکام استخوان بندی بدن می شود... بنابراین خوردن پیاز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است.

    اگر سرما خورده اید، چند پیاز را برش داده و در نقاط مختلف خانه قرار دهید…. پیاز مانند یک دستگاه تصفیه هوا از ابتلای سایر اعضای خانواده به این بیماری جلوگیری خواهد کرد.

    همچنین اگر خارج خانه غذا می خورید، پیاز را همراه آن مصرف کنید، زیرا ماده ای در پیاز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگیری می کند.

    اگر شخصی به دلیل مصیبت وارده دچار حملات عصبی شده، پیازی را به دو نیم کرده و جلوی بینی او بگیرید.



    “پیازچه” فواید متعددی دارد. به تازگی متخصصان علوم تغذیه فرانسه دریافته اند که پیازچه ادرار آور است زیرا ۸۵ در صد آن را آب تشکیل می دهد.

    در پیازچه ۲۴۳ میلی گرم پتاسیم و ۴ میلی گرم سدیم و ۲۷ گرم کالری است.

    دانشمندان دریافته اند که بخش سفید رنگ پیازچه دارای مواد قندی است که در ادرار کردن تأثیر می گذارد و بخش سبز آن ویتامین«ث» دارد که دستگاه دفاعی بدن را تقویت می کند. و ۲ میلی گرم ماده کاوتین پیازچه به بازسازی سلولها کمک می کند.

    همچنین پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است، قند خون را تنظیم میکند.

    گفتنی است، خوردن نصف پیاز متوسط در روز ۳۰ درصد از مقدار کلسترول بد خون را کاهش میدهد و به جای آن باعث افزایش کلسترول خوب خون میشود. پیاز منبع غنی نوعی اکسیدان است که از بروز سرطان در افراد جلوگیری میکند.

    این گیاه خوراکی از بیماری آب مروارید در چشم نیز جلوگیری میکند و بنابراین مصرف آن به افراد مسن توصیه میشود.
     
    ♥Mahdi♥، ♪ Saba Banu ♫ و میلاد 1 از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    نوشیدنی جالب , مقوی و باحالنوشیدنی معجزه گر: ترکیب هویج ، چغندر و سیب
    _____________________________________
    این نوشیدنی در زمانهای قدیم برای مدت های طولانی رایج بوده است . این نوشیدنی میتواند از بدن در مقابل رشد سلول های ناسالم محافظت نماید ، نگارنده مقاله قبلا مبتلا به سرطان ریه بوده است و یک متخصص طب گیاهی از وی میخواهد تا از این نوشیدنی برای درمان استفاده نماید و وی برای مدت سه ماه بصورت پیوسته از این نوشیدنی استفاده مینماید و اکنون سلامتی خود را بدست آورده و میتواند به سبب استفاده از این درمان از زندگی خود لذت ببرد و امتحان آن برای شما نیزهیچ ضرری نخواهد داشت

    این نوشیدنی معجزه گر بسادگی تهیه میگردد:

    مواد لازم : چغندر قند ، هویج و سیب از هر کدام یک عدد

    موارد فوق را با پوست قطعه قطعه کرده و سپس با هم در آبمیوه گیری قرار داده و پس از آبگیری بلافاصله بنوشید .

    این نوشیدنی در در مان امراض زیر موثر خواهد :
    1-جلوگیری از رشد و تکثیر سلول های سرطانی
    2-پیشگیری از بیماریهای کبد ، کلیه ، لوزالمعده و همچنین درمان زخم معده
    3-تقویت ششها ، جلوگیری از حمله قلبی و فشار خون بالا
    4- تقویت سیستم ایمنی بدن
    5- مفید برای بینایی و همچنین رفع خستگی ، خشگی و قرمزی چشم
    6- برای رفع خستگی ناشی از فعالیت های فیزیکی و همچنین درد های عضلانی
    7- رفع مسمومیت ، کمک به حرکات روده و رفع یبوست که در نتیجه سلامت پوست و بشاش شدن آن را نیز بهمراه خواهد داشت
    8- بهبودن مشکل بوی دهان ناشی از سوء هاضمه
    9-کاهش دردهای دوران قاعدگی

    این معجون فاقد هرگونه اثر سوئی بوده ، کاملا مغذی میباشد و براحتی جذب بدن میگردد ضمنا برای کاهش وزن نیز مفید است

    بعد از دو هفته مصرف مستمر شما متوجه اثر آن بر روی سیستم ایمنی بدنتان خواهید شد ضمنا تاکید میگردد تا ثیر مفید آن مشروط به مصرف آن بلافاصله پس ازآبگیری میباشد

    بهترین زمان مصرف :
    ===========
    آنرا بصورت ناشتا اول صبح و یک ساعت قبل از صبحانه میل نمایید و برای اثر مطلوبتر توصیه میشود دو بار در روز یک بار صبح و یکبار قبل از ساعت 5 یعد از ظهر میل نمایید .

    هرگز از انجام آن پشیمان نخواهید شد همچنین انجام آن هزینه زیادی نخواهد داشت
    لطفا برای خانواده و دوستان خود ارسال نمایید .
     
    ♥Mahdi♥، ♪ Saba Banu ♫ و میلاد 1 از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    ارزش غذایی جوانه ها

    امروزه نقش و اهمیت جوانه ها به نحوی مطرح است که کارشناسان علوم تغذیه بر مصرف آن تأکید کرده و آن را در سبد غذایی روزانه خانواده ها معرفی می کنند. در واقع جوانه ها موادغذایی هستند که با روند طبیعی رشد و تولیدشان، در گروه سبزی ها، آن هم با ارزش غذایی بالا از نظر ویتامین ها و املاح محسوب می شوند. در کشور ما از هزاران سال پیش، در دوران باستان جوانه ها و اهمیت استفاده آنها برای مردم شناخته شده بود.

    این موضوع به قدری اهمیت داشته که مردم ما استفاده از جوانه گندم را به عنوان یک آیین سنتی همواره در آغاز فصل بهار به شکل سمنو در سفره هفت سین لازم می دانستند.

    در نقطه دیگری از جهان نظیر چین که از جمعیت فراوانی برخوردار است با آنکه تأمین همه نیازهای ضروری غذا، امری دشوار است، مصرف جوانه ماش به قدری فراگیر شده که مردم چین را با عنوان مردم جوانه ماش معرفی می کنند. این موضوع از اهمیت و نقش جوانه ها حکایت می کند.

    اهمیت غذایی جوانه ها در برنامه غذایی روزانه

    در عصر حاضر رژیم غذایی مردم فاقد ویتامین و املاح معدنی به مقدار لازم برای سلامتی بدن بوده و درصد عمده آن را چربی ها و غذاهایی با کمیت بالا و کیفیت پایین تشکیل می دهد.

    جیره غذایی توصیه شده توسط شورای تحقیقات تغذیه نشان می دهد که نیازهای غذایی افراد به جنس آنها بستگی دارد.

    در سنین مختلف، مردان بین 10 تا 30 درصد بیشتر از زنان به پروتئین و ویتامین های b6، a، b12 و اسید فولیک و املاح کلسیم، فسفر، روی و ید نیاز دارند. اما در خصوص زنان باردار و خانم های شیرده، بالاترین نیازهای غذایی، در نظر گرفته شده و حتی در مواردی از مقدار مصرف مردان نیز به مراتب بیشتر است.

    بنابراین با وجود تغذیه نامناسب و رایج در کشور، امکان تأمین نیازهای بدن میسر نبوده و روش های ارائه شده برای بهبود تغذیه جامعه چندان سودمند نیست، لذا اهمیت استفاده از جوانه ها که هم در دسترس، ارزان و سالم بوده و هم می توانند قسمت عمده ای از نیازهای بدن به ویتامین های مختلف ، املاح معدنی و آنزیم ها را تأمین کنند، مشخص می شود.

    شرط داشتن عمر طولانی و بدون بیماری ، رساندن موادغذایی به مقدار لازم و متعادل و مناسب به بدن است. همواره شنیده ایم که پیشگیری بهتر از درمان است؛ ولی باید گفت 70 درصد بیماری ها در اثر تغذیه نادرست است. پس چرا این مسئله مهم کمتر مورد توجه قرار گرفته است. شاید به علت عدم آگاهی مردم در شناخت موادغذایی مفید بوده است.

    از بیماری هایی که تلفات زیادی را به همراه دارد، سکته های قلبی و مغزی می باشد که همگان آن را مربوط به افزایش کلسترول خون می دانند ؛ اما کلسترول زمانی می تواند خطرساز باشد که با عواملی از قبیل استرس، سیگار، زندگی ناسالم و ماشینی و عدم تحرک توأم شود و به صورت اکسید شده در جدار رگ ها رسوب کند؛ ولی چنانچه ویتامین های e و c لازم که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند، برای بدن فراهم شوند، میزان کلسترول اکسید شده کمتر خواهد شد.

    در سنین بالا به علت تحرک کمتر، نیاز بدن به انرژی کاسته شده، ولی درمقابل نیاز به ویتامین ها ، املاح و پروتئین افزایش می یابد. با مصرف جوانه های مختلف می توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین های b را به بدن برسانید. توجه به این موضوع که تامین ویتامین های c و e، بتاکاروتن و سلنیوم می تواند از اکسیداسیون چربی ها در بدن جلوگیری کند و نیز تأمین منیزیم می تواند فشار خون را کنترل نماید، به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بیشتر پی می بریم.


    جوانه گندم

    پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین e و ویتامین های گروه b است. ویتامین e امروز به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود.
    سلنیوم و منیزیوم وجود در جوانه گندم ، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است.به اعتقاد برخی از متخصصان پوست ، مو و زیبایی ، جوانه گندم در درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی موثر است.همچنین کسانی که از یبوست ، خستگی و بی حالی ، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند، باید از این ماده غذایی کمک بگیرند.اگر می خواهید لاغر شوید، پودر جوانه گندم را همراه با ماست یا سالاد کاهو 10 دقیقه قبل از صرف غذا و اگر می خواهید چاق شوید، آن را 10 دقیقه بعد از غذا میل کنید.
     
    خشایار، ♥Mahdi♥، ♪ Saba Banu ♫ و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. ممنون از پسته عالیتون
     
    خشایار، ♪ Saba Banu ♫ و H@M!N از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. H@M!N

    H@M!N

    577
    915
    244
    خواهش میکنم داداش...
     
    ♪ Saba Banu ♫ و میلاد 1 از این پست تشکر کرده اند.
  10. ♫ Sαвα Bαɴυ ♪

    ♫ Sαвα Bαɴυ ♪ ♫ بـآنـویِ آسِــمـآن هـآ ♪

    2,622
    13,349
    3,639
    ممـنون گلی . :20
     
    H@M!N از این پست تشکر کرده است.