1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

چگونه قلم مو و اسفنج های آرایشی را تمیز کنیم ؟

شروع موضوع توسط Admin ‏Mar 2, 2014 در انجمن پوست،مو و زیبایی

  1. Admin

    Admin غواصی فقط تو چشات عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    12,519
    24,685
    62,956
    نکاتی مهم برای تمیز کردن اسفنج و قلم موی آرایشی
    تمیز کردن قلم‌مو و اسفنج‌های آرایشی، قبل یا بعد از استفاده، کاری است بی‌نهایت مهم؛ و برای دوری از تکثیر باکتریها و محفاظت از پوست و بهداشت مواد آرایشی، انجام آن لازم و ضروری است.

    [​IMG]
    تمیز کردن قلم موها:

    لازم است از قلم موهایتان از طریق شستشوی هفتگی یا ماهانه، به دقت مراقبت کنید تا تمام چربی‌ها، آلودگی‌ها، سلولهای مرده
    و همچنین باکتریهای متراکم در آنها زایل شود.این موضوع به خصوص برای کسانی که پوست چرب و یا پرجوش دارند، بسیار مهم است.

    برای انجام این کار، مراحل زیر را دنبال کنید:


    ۱. کمی روغن زیتون روی چند عدد دستمال بریزید و قلم مو را چندین بار روی روغن به آرامی حرکت دهید تا تمام رنگها و مواد آرایشی موجود در آن زایل شود.

    ۲.کمی آب گرم را با مقداری شامپو مخلوط کنید (بهتر است شامپوی بچه باشد) سپس قلم مو را در آن فرو برده و با ملایمت مالش دهید.

    ۳. قلم مو را در ظرفی حاوی مقداری سرکه قرار دهید، سپس با آب ولرم خوب بشویید.

    پس از آن:


    - با آب جاری حداقل دوبار آن را با دقت و حوصله آبکشی کنید.

    - موها را آرام بفشارید تا آب اضافه اش گرفته شود.

    - قلم مو را جایی آویزان کنید تا خشک شود؛ و یا یک روز کامل روی حوله قرار دهید.

    اکنون می توانید دوباره از آن در حالی که کاملا تمیز و پاکیزه و عاری از هرگونه گرد و غبار، آلودگی و باکتری است، استفاده کنید. و اگر برای استفاده از آن عجله داشتید، می توانید با دستمال مرطوب مخصوص کودکان، آن را پاک کنید.

    تمیز کردن اسفنج‌های آرایشی:


    اسفنج‌ها را در یک فنجان آب ولرم و نصف فنجان سرکه فرو ببرید و بگذارید یک ساعت تمام در آن بماند.

    - اسفنج ها را با مقداری شامپو بچه با ملایمت بمالید تا تمام پودر و رنگ و گرد و غبار موجود در آن خارج شود.

    - اسفنج را با آب جاری خوب آبکشی کنید و بگذارید یک روز بماند تا کاملا خشک شود. سپس آن را درون یک کیسه پلاستیکی تمیز قرار دهید و به مدت یک روز داخل فریزر بگذارید تا از کشته شدن تمام انواع باکتریهای موجود در آن مطمئن شوید.

    حالا می توانید فوراً از آن استفاده کنید!
     
    setareh از این پست تشکر کرده است.