1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.

شروع موضوع توسط Admin ‏Mar 17, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. Admin

    Admin ديوانگى ها از آمدنِ تو شروع شد ... عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    13,104
    26,948
    74,049
    بربری
    در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می‌شود.

    a7264e63d69b55108d212cca1697ee34.

    لواش
    نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود. این نان را نان تنوری هم می‌گویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی می‌نامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.


    a803318148b7fa9f975341b50efe134b.

    سنگک
    سنگک را روی سنگ‌ریزه‌های گرم می‌پزند و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود.



    e72768161f8ab640e0afa9cce83741ca.

    تافتون
    تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود.


    b9195485ba90483b64c1b72d1f3b0061.
     
    barfi، lovedove، MahD!ye و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. sara

    sara ♥ مـــلـــکــه انـجـمـن ♥

    3,121
    7,372
    1,029
    بربری داغ با پنیر لیقوان......وای:45:
     
    barfi و lovedove از این پست تشکر کرده اند.
  3. Admin

    Admin ديوانگى ها از آمدنِ تو شروع شد ... عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    13,104
    26,948
    74,049
    :17:
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,130
    17,126
    1,531
    مــــــــــــرسی:22:
     
    barfi و lovedove از این پست تشکر کرده اند.
  5. :101:thumbsup
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.