چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.

شروع موضوع توسط Admin ‏Mar 17, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

  1. Admin

    Admin ديوانگى ها از آمدنِ تو شروع شد ...
    عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    ‏Dec 5, 2011
    13,053
    26,369
    72,611
    مرد
    بربری
    در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می‌شود.

    a7264e63d69b55108d212cca1697ee34.

    لواش
    نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود. این نان را نان تنوری هم می‌گویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی می‌نامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.


    a803318148b7fa9f975341b50efe134b.

    سنگک
    سنگک را روی سنگ‌ریزه‌های گرم می‌پزند و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود.



    e72768161f8ab640e0afa9cce83741ca.

    تافتون
    تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود.


    b9195485ba90483b64c1b72d1f3b0061.
     
    lovedove، ghandeasal و sara از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. sara

    sara ♥ مـــلـــکــه انـجـمـن ♥

    ‏Jan 3, 2012
    3,121
    7,355
    963
    زن
    بربری داغ با پنیر لیقوان......وای:45:
     
    lovedove از این پست تشکر کرده است.
  3. Admin

    Admin ديوانگى ها از آمدنِ تو شروع شد ...
    عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    ‏Dec 5, 2011
    13,053
    26,369
    72,611
    مرد
    :17:
     
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    ‏May 23, 2012
    15,169
    16,991
    1,275
    زن
    مــــــــــــرسی:22:
     
    lovedove از این پست تشکر کرده است.
  5. lovedove

    ‏May 26, 2012
    14
    5
    177
    مرد