1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.

شروع موضوع توسط Admin ‏Mar 17, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. Admin

    Admin غواصی فقط تو چشات عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    12,519
    24,682
    62,952
    بربری
    در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می‌شود.

    a7264e63d69b55108d212cca1697ee34.

    لواش
    نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود. این نان را نان تنوری هم می‌گویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی می‌نامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.


    a803318148b7fa9f975341b50efe134b.

    سنگک
    سنگک را روی سنگ‌ریزه‌های گرم می‌پزند و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود.



    e72768161f8ab640e0afa9cce83741ca.

    تافتون
    تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود.


    b9195485ba90483b64c1b72d1f3b0061.
     
    lovedove، ghandeasal و sara از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. sara

    sara ♥ مـــلـــکــه انـجـمـن ♥

    3,121
    7,347
    907
    بربری داغ با پنیر لیقوان......وای:45:
     
    lovedove از این پست تشکر کرده است.
  3. Admin

    Admin غواصی فقط تو چشات عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت

    12,519
    24,682
    62,952
    :17:
     
  4. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مــــــــــــرسی:22:
     
    lovedove از این پست تشکر کرده است.

کلمات جستجو شده:

  1. طرز تهیه نان تافتون تنوری