1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

چند نکته نمکی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jan 30, 2013 در انجمن هنر در خانه

By MahD!ye on ‏Jan 30, 2013 در 12:32 عصر
  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,169
    16,991
    1,275
    888839959880e27c836df4dfbfd415a4.
    • به سوپ از ابتدای طبخ نمک بزنید.به گوشت تنها چند دقیقه پیش از برداشتن از روی اجاق گاز و مصرف آن نمک اضافه کنید.

    • برای جلوگیری از چسبیدن نمک به نمکدان،چند دانه برنج خام در آن بیندازید.در مناطق مرطوب که نمک نم میکشد،می توانید از نمکدان چوبی استفاده کنید و یا نمکدان را در نزدیکی اجاق گاز قرار دهید تا حرارت،نمک را خشک نگه دارد.

    • اگر غذای شما شور شده است،به جای غصه خوردن چند تکه سیب زمینی در ان بریزید.سیب زمینی هنگام پخته شدن،نمک غذا را به خود خواهد گرفت.

    • باز گذاشتن درب آبلیمویی که در یخچال قرار دارد باعث کوتاهی عمر یخچال میشود.
    اختصاصی دهه هفتادیا:cautious:
    کپی ممنوع:16:
     
    Shiva، میلاد 1، Sonya و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.

نظر

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jan 30, 2013 در انجمن هنر در خانه