1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

چلو دیزی (غذای کاشانی)

شروع موضوع توسط naziiiii ‏Nov 28, 2013 در انجمن غذاهای سنتی

  1. [​IMG]
    این غذا یکی از غذاهای محلی ده کویری، به نام " خالدآباد" است که در کاشان قرار دارد.

    مواد لازم برای شش نفر :

    برنج 4 پیمانه
    لوبیای چشم بلبلی 2 پیمانه
    گوشت بره ( سردست یا ران) نیم کیلو
    پیاز 2 عدد متوسط
    زردچوبه سه قاشق چایخوری
    نمک به مقدار لازم
    روغن 100 گرم (نصف لیوان معمولی)
    (به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چایخوری نمک و زردچوبه)

    طرز تهیه :
    * پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.

    * سپس زردچوبه را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
    * گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا ی چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.

    * پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود.

    * پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم می کنیم.
    پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.


     
    ★SARINA★ از این پست تشکر کرده است.