1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

چربی شیرهای پرچرب واقعی نیست

شروع موضوع توسط mehrnaz joon ‏Jan 25, 2014 در انجمن اخبار و دانستنی های تغذیه

  1. mehrnaz joon

    mehrnaz joon خداحافظی با مهربانی :|

    1,212
    2,320
    337
    [​IMG]
    از هر 3 مرد ایرانی، یک نفر با پوکی استخوان مواجه است.

    برخلاف تصور بسیاری از ما شیر پرچربی که به‌صورت پاستوریزه ارائه می‌شود مانند شیری که در گاوداری‌ها دوشیده می‌شود نیست. براساس اظهارنظر پاره‌ای از کارشناسان چربی این ماده لبنی پاستوریزه‌شده متأسفانه واقعی نیست.

    به گفته دکتر مجید حاجی فرجی، رئیس انستیتو تغذیه چربی موجود در شیرها و

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    مربوط به چربی شیر نیست، بلکه چربی شیر گرفته شده و روغنی به نام پالم به شیر اضافه می‌شود. پیش‌تر نیز مسئولان وزارت بهداشت درباره روغن پالم یا روغن نخل هشدار داده بودند. در سال‌های اخیر به‌دلیل تحریم‌ها و برخی از مشکلات داخلی، تولید‌کنندگان به واردات روغن‌های ارزان‌تر خوراکی نظیر روغن پالم روی آورده‌اند درحالی‌که روغن پالم بنا بر نظر متخصصان تغذیه حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع است که موجب افزایش کلسترول بد خون یعنی LDL شده و در نهایت تنگی و انسداد عروق وسکته‌های قلبی را به‌دنبال دارد.

    به گفته دکتر علی‌اکبر سیاری معاون بهداشتی وزیر بهداشت از هر 3 مرد ایرانی، یک نفر با

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    مواجه است. همچنین نیمی از زنان ایرانی پوکی استخوان دارند. 80 درصد مردم در سن مدرسه کمبود کلسیم دارند. سیاست جمهوری اسلامی ایران در این زمینه فعلا آن است که شیر در مدارس توزیع شود. غنی‌سازی شیر با ویتامین D نیز آغاز شده است و فعلا سیاست دیگری در این زمینه نداریم. این تصمیم از سوی وزارت بهداشت در حالی گرفته می‌شود که درسال‌های اخیر با افزایش بیش از اندازه قیمت شیر، مصرف این ماده لبنی به‌شدت در جامعه کاهش‌یافته و کارشناسان نسبت به بروز بیماری‌ پوکی استخوان در زنان و مردان 30سال به بالا ابراز نگرانی می‌کنند.

    به گفته دکتر هدایت حسنی، معاون پژوهشی انستیتو تغذیه،

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    از سن بالای 35 سال خود را نشان می‌دهد. عوارض کمبود ویتامین D و ویتامین‌های دیگری که از طریق فرآورده‌های لبنی دریافت می‌شوند نیز از 35 تا 40 سالگی ظاهر می‌شود. در واقع در سنین پایین فرد به آن مبتلا نمی‌شود و اینها بیماری‌هایی هستند که به‌تدریج خود را نشان می‌دهند.