1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

چرا ربهای خانگی کپک نمیزنند؟

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Nov 8, 2012 در انجمن دکوراسیون و خانه داری

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    fad50ca7ce508c7f9f66ae18a011e38e.
    در جواب این پرسش باید گفت میزان رطوبت رب صنعتی و رب خانگی با هم متفاوت است.
    ربی که در خانه تهیه میشود بسیار غلیظ است و میزان رطوبت فوقالعاده پایینی دارد.
    در ضمن، رشد میکروارگانیسمها بستگی زیادی به آب و رطوبت محیط دارد و اگر رطوبت زیاد باشد محیط برای رشد میکروبها و میکرواورگانیزمها بهتر است. اما ربهای صنعتی غلظت کمی دارند، شلترند و رطوبت بالاتری هم دارند.

    بنابراین، بهترین کار برای این که رب صنعتی کپک نزند این است که:
    * اولاً از قوطیهای کوچک استفاده کنید که با سرعت بیشتر و در مدت کوتاهتری بتوانید رب را مصرف کنید.
    123f3a6dee0bd95c20a06ec0de98cd01.
    * دوم این که بهتر است رب را از قوطی خارج کرده و در یک ظرف شیشهای دردار در یخچال نگه دارید و هنگام استفاده نیز از قاشقی تمیز برای برداشتن رب استفاده کنید.
    حتی بهتر است رب را از قوطی خارج و در ظرفهای کوچکتر نگهداری کنید که هر ظرفی باز شد به سرعت تمام شود.

    * راه دیگر این که رب را در فریزر نگه دارید البته در این حالت باید اجازه داد قبل از مصرف یخ رب باز شود.
    بهتر است به اندازه مصرف، رب را وعده وعده کنید و در فریزر بگذارید و هر وعده را قبل از مصرف خارج کرده تا یخ آن باز شود و سپس مورد استفاده قرار دهید.
    به علاوه، ربی که کپک میزند را هم میتوان قسمت کپکزده آن را کامل برداشت و حتی تا یک سانتیمتر پایینتر آن را جدا کرد به طوری که اثری از کپک روی رب باقی نماند و باقی رب را مصرف کرد.​
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.
  2. barfi

    barfi پشت کنـــــــــکوری :) همراه انجمن

    20,519
    50,744
    29,799
    مقسی از مطالب علمی جالب و قشنگت....!