1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پیراشکی مرغ

شروع موضوع توسط Jud/Abbot ‏Oct 5, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. Jud/Abbot

    Jud/Abbot دختر همیشه خندون

    10,718
    18,142
    49,208
    طرز تهیه پیراشکی مرغ و مدل‌های پیچیدن خمیر

    مایه میانی با مرغ
    مواد لازم (مایه مرغ)
    • ۴۰ گرم کره
    • نصف پیمانه خامه
    • دو حبه سیر رنده شده
    • نصف پیمانه آب مرغ
    • نصف پیمانه سرکه سفید
    • یک عدد تخم‌مرغ هم زده
    • دو قاشق غذاخوری آرد ذرت
    • ۲۰۰ گرم تره فرنگی خرد شده
    • ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان

    طرز تهیه
    1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی فر را نیز با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
    2. در یک تابه بزرگ، کره را آب کنید، تره فرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
    3. سپس سرکه، آرد ذرت را بریزید و هم بزنید. پس از آن آب مرغ و خامه را اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشند. سپس شعله را کاهش دهید و بگذارید چندین دقیقه در حالت نیم‌جوش باقی بماند و غلیظ شود. پس از تبخیر شدن مواد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
    4. خمیر پیراشکی را که از قبل آماده کرده‌اید، به شکل مورد نظر برش دهید. به طور مثال، آنها را به دایره های یک اندازه قالب بزنید. از مایه مرغ در مرکز خمیر قرار دهید.
    5. در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط در حاشیه های خمیر بمالید. یک طرف خمیر را روی طرف دیگر برگردانید و با دست فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند. از قالب های آماده پیراشکی که در لوازم قنادی ها فروخته می شود نیز می توانید استفاده کنید.
    6. پیراشکی ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند. در صورت تمایل، می توانید آنها را درون قابلمه ای پر از روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

    آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکی به شكل گل رز
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.