1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پیتزا نیویورکی

شروع موضوع توسط ★SARINA★ ‏May 24, 2013 در انجمن آشپزی مدرن

  1. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447
    [​IMG]
    مواد لازم :
    فلفل سفید
    یک قاشق مرباخوری
    لیمو ترش
    نیم عدد
    خامه یا سرشیر یا خامه
    1 فنجان
    خمیر پیتزا بزرگ
    1 عدد
    گوشت ریش ریش شده نیم پز
    200 گرم
    روغن زیتون
    به مقدار لازم
    پنیر موزرلا
    به مقدار لازم
    پیاز متوسط
    1 عدد
    طرز تهیه پیتزا نیویورکی :
    ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ نمایید.پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید.

    خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

    پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید.
    منبع : groohashpazi.blogfa.com
     
    milad1212m و Sonya از این پست تشکر کرده اند.
  2. Sonya

    Sonya حس خوبيه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تـــو پس زده

    10,226
    58,479
    33,493
  3. ای جووووووونم عاشق غذا هستم عجب پیتزاییییییهههههههه