1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پیتزا قلب

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Oct 2, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مواد لازم:
    سس کچاپ
    پودر سیر
    پودر آویشن
    سوسیس و کالباس خرد شده
    فلفل دلمه سبز
    زیتون سیاه خرد شده
    پنیرپیتزای رنده شده
    قارچ خرد شده


    مواد لازم برای خمیر:
    آرد سفید=5 لیوان
    روغن مایع=2/1 لیوان
    آب=2 لیوان
    خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری
    شیرخشک=4 قاشق غذاخوری
    شکر=4 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری
    نمک=1 قاشق غذاخوری
    طرزتهيه :
    1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
    2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.

    مشاهده پیوست 77dca6d9b55b3e1d50300a02dd3decec.gif


    3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
    4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
    5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
    6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
    7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
    8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.
     
    setareh از این پست تشکر کرده است.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447