1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پیتزا قارچ

شروع موضوع توسط par.pari ‏Jul 18, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. پیتزا قارچ در سرآشپز پاپیون

    مواد لازم
    خمیر پیتزا به مقدار لازم
    قارچ ۱۰۰ گرم
    پیاز ریز شده ۱ قاشق سوپ خوری
    پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
    روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
    فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
    گوجه فرنگی ۲ عدد
    سس پیتزا ۳ قاشق سوپ خوری
    ارگانو یا آویشن شیرازی ۱ قاشق سوپ خوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- کف ظرف را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید.
    ۲- سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید.
    ۳- فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را خرد کنید.
    ۴- قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید.
    ۵- پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
    ۶- آویشن را بر روی این مواد بریزید. بعد پنیر پیتزا را رنده کنید روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید. البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد.
    ۷- سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید 350 درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کنید و کمی سس پیتزا روی آن بریزید



    فرستاده شده از S-V2ِ من با Tapatalk
     
    خاک پای حضرت زهرا... از این پست تشکر کرده است.

  2. فرستاده شده از LG-D320ِ من با Tapatalk