1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پیتزای میوه جات

شروع موضوع توسط setareh ‏Jun 16, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,408
    88,247
    4e4ebfdba97a98ff092803c8152d5bbc.



    سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.

    مواد مورد نیاز :
    کیک اسفنجی 2 تخم مرغی
    میوه های فصل
    کرم پاتیسیر
    خامه فرم گرفته 150 گرم
    ژله آگار

    مراحل تهیه کیک اسفنجی 2 تخم مرغی :
    مواد مورد نیاز کیک اسفنجی :

    آرد سفید : 60 گرم
    شکر : 25 گرم
    بکینگ پودر : ½ قاشق چایخوری
    نمک میوه : ¼ قاشق چایخوری
    وانیل : 1 پیمانه
    آب جوش : 2 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ : 2 عدد
    طرز تهیه کیک اسفنجی :
    ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
    زرده ها را به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب جوش را بیفزائید ،همزن را خاموش کنید.
    سفیده های تخم مرغ را با همزن تمیز ( که به زرده ها آغشته نباشد ) بزنید تا پف کند و کاملا سفید رنگ شود.
    اکنون در چند مرحله کمی از آرد و بکینگ پودر و نمک میوه و سفیده های کف شده را به مخلوط اضافه کنید.
    کف یک قالب گرد 25 سانتی متری را کاغذ بیندازید و مواد کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
    پس از این مدت برای پخت کیک،زمان کوتاهی نیز برای خنک شدن کیک در نظر بگیرید،که در این فاصله میتوانید کرم پاتیسیر را تهیه کنید.
    مراحل تهیه کرم پاتیسیر :مواد مورد نیاز کرم پاتیسیر :
    شیر : 1 پیمانه
    پودر نشاسته : 1 قاشق سوپخوری
    کره : 50 گرم
    شکر : 50 گر
    وانیل : 1 پینچ
    زرده تخم مرغ 1 عدد

    طرز تهیه کرم پاتیسیر :
    در یک شیر جوش پودر نشاسته و نیمی از شکر و شیر سرد را بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا حالت کرم پیدا کند و غلیظ شود.
    سپس زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکر را با همزن بزنید تا کمی سبک شود و به کرم تغلیظ شده اضافه کنید.
    پس از چند دقیقه که خامی زرده گرفته شد،از روی حرارت بردارید و تا داغ است کره رابیفزائید.
    کرم خنک شده را روی نان پیتزا ( کیک اسفنجی 2 تخم مرغی ) پهن کنید و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
    اطراف کرم را با شکوفه خامه فرم گرفته بپوشانید و میوه های دلخواه را روی سطح پیتزا بچینید و در آخر آگار را روی میوه ها بریزید تا میوه ها جلا و تازگی خود را حفظ کنند.
    فرمول تهیه ژله آگار :
    شکر : 150 گرم
    آب : 1 لیوان
    آگار : 1 قاشق چایخوری.
    همه مواد را روی حرارت بگذارید،وقتی جوشید 3 دقیقه نیز بجوشد ،وقتی خنک شد روی میوه ها بریزید.
    ad8de3bb1e6ae5c0e00b4e57c5677dd0.
     

    موضوعات مشابه

    alireza1377 از این پست تشکر کرده است.