1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پودینگ کاراملی دورنگ

شروع موضوع توسط Ghazal71 ‏Jan 8, 2016 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. upload_2016-1-8_15-5-17.


    مواد لازم:

    تخم‌مرغ…………………………… یک عدد

    شیر……………………………….. سه پیمانه

    شکر………………………………. یک پیمانه

    نشاسته…………………………… دو قاشق سوپخوری

    شکلات تخته‌ای……………………. ۸۰ گرم

    خامه……………………………….. نصف پیمانه

    وانیل…………………………….. ۱/۸ قاشق چایخوری.

    طرز تهیه:

    شکر را کف قالب ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا کارامل شود.

    دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می‌ریزیم تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.

    در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی‌ مانده از شیر، خامه ، تخم‌مرغ و نشاسته را کاملا هم می‌زنیم.

    نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه می کنیم و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه می کنیم.

    هر دو قابلمه را روی حرارت میگذاریم.

    وقتی غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد ، آنها را از روی حرارت برداشته، نیمی را لیوان را با یکی از مواد و نیم دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

    بعد از خنک شدن میتوانید آن را با خامه فرم گرفته و براده های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.

    نکته:

    از این مقدار مواد حدودا ۳ – ۴ لیوان پودینگ خواهید داشت. ( بسته به اندازه لیوان)

    نوش جان ….
     
    Admin و ...^azy^... از این پست تشکر کرده اند.