• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پودینگ کاراملی دورنگ

ارسال ها
727
لایک ها
5,710
محل سکونت
...
#1
upload_2016-1-8_15-5-17.png


مواد لازم:

تخم‌مرغ…………………………… یک عدد

شیر……………………………….. سه پیمانه

شکر………………………………. یک پیمانه

نشاسته…………………………… دو قاشق سوپخوری

شکلات تخته‌ای……………………. ۸۰ گرم

خامه……………………………….. نصف پیمانه

وانیل…………………………….. ۱/۸ قاشق چایخوری.

طرز تهیه:

شکر را کف قالب ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا کارامل شود.

دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می‌ریزیم تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.

در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی‌ مانده از شیر، خامه ، تخم‌مرغ و نشاسته را کاملا هم می‌زنیم.

نیمی از مواد را به شکر کارامل شده اضافه می کنیم و نصف دیگر را در یک قابلمه جداگانه ریخته و یک تکه شکلات تخته ای به آن اضافه می کنیم.

هر دو قابلمه را روی حرارت میگذاریم.

وقتی غلظت هر دو مواد مثل فرنی شد ، آنها را از روی حرارت برداشته، نیمی را لیوان را با یکی از مواد و نیم دیگر را با مواد کاراملی پر کرده و در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

بعد از خنک شدن میتوانید آن را با خامه فرم گرفته و براده های شکلاتی یا انواع میوه تزیین و سرو کنید.

نکته:

از این مقدار مواد حدودا ۳ – ۴ لیوان پودینگ خواهید داشت. ( بسته به اندازه لیوان)

نوش جان ….
 

پیوست ها

بالا