1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jun 22, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مواد لازم :

    آرد گندم..........................نصف پیمانه
    شیر...............................یک لیتر
    آب‌مرغ............................شش پیمانه
    قرص عصاره مرغ...............یک عدد
    قارچ ورق شده ............... ۲۰۰ گرم
    آب.................................چهار پیمانه
    خامه..............................۱۰۰ گرم
    پنیرپیتزا رنده شده............نصف پیمانه
    نمک، فلفل و پودر سیر .....یک قاشق چایخوری
    کره ................................۲۵ گرم
    آبلیمو ............................به میزان لازم


    طرز تهیه :
    شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.
     
    Admin و sajjad از این پست تشکر کرده اند.