1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پاستا و میگوی پر ادویه

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 26, 2014 در انجمن خوراک دریایی

  1. [​IMG]



    این غذای ساده و سریع از میگو و کلم بروکلی و گوجه فرنگی به همراه پاستا تهیه شده است. که با فلفل قرمز خرد شده مزه دار شده است.

    از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر:
    پاستای رشته ای 220 گرم
    کلم بروکلی خرد شده 3 فنجان
    رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده 2 قاشق غذا خوری
    موسیر ریز خرد شده 2 عدد
    میگوی پاک شده یخ زده با دم 400 گرم
    فلفل قرمز خرد شده یک چهارم یا یک دوم قاشق غذاخوری
    ریحان خرد شده یک چهارم فنجان
    روغن زیتون به مقدار لازم


    طرز تهیه:
    1.
    پاستا را مطابق با دستور کارخانه تهیه می‌کنید. آبکشی می‌کنید و می‌گذارید تا خشک شود سپس درآن را می‌گذارید تا گرم بماند.


    2. در ضمن گوجه فرنگی را در روغن می‌ریزیم بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد. زیر شعله باید متوسط باشد. موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن را تفت دهید. به ماهی تابه میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. 2 دقیقه صب کنید. می‌توانید کمی رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید. تقریبا 4 دقیقه صبر کنید تا میگو‌ها کدر شوند.


    3. پاستا را به مواد اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. کمی روغن زیتون به آنها اضافه کنید و مدتی صبر کنید. غذای شما آماده است.
     
    !!HISS!! از این پست تشکر کرده است.
  2. ارزش غذایی:

    * کالری: 526



    * چربی کلی: 19 گرم



    * چربی اشباع شده : 3 گرم



    * چربی مونو غیر اشباع : 12 گرم



    * چربی پولی غیر اشباغ : 3 گرم



    * کلسترول : 172میلی گرم



    * سدیم : 394میلی گرم



    * کربوهیدرات : 55 گرم



    * قند: 3 گرم



    * فیبر : 5گرم



    * پروتئین : 34 گرم



    * c ویتامین: 141 (% DV )


    * کلسیم : 12 (% DV )



    * آهن : 28 (% DV )



    * درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.
     
    !!HISS!! از این پست تشکر کرده است.