1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

پاری کباب ( غذای هندی )

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]

    ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده۴۰۰ گرم برای هر نوع
    ماست۲۰۰ گرم
    عصاره سیر الیت
    نعناع ساطوری ریز۳۰ گرم
    خامه سفت۱۰۰ گرم
    پنیر خامه ای۱۰۰ گرم
    عصاره زعفران الیت
    فلفل قرمزیک قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه دو قاشق چایخوری
    ماسالا یک قاشق غذاخوری

    ● روش تهیه :


    در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
    ۱. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.
    ۲. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.
    ۳. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.
    ۴. ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.
    «پنیر خامه ای در این دستور جایگزین بالاک پنیر شده است.»