• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ویژگی های ظاهری گوشت قرمز سالم

ارسال ها
5
لایک ها
2
سن
41
#1
1- رنگ گوشت بايد رنگ طبيعي گوشت دام و به رنگ قرمز روشن بوده و نبايد تيره باشد. تغيير رنگ قرمز به سبز، قهوه اي ، خاكستري و سياهي دال بر فساد گوشت است.
2- سطح خارجي گوشت نبايد مرطوب يا خيس باشد و لايه لزج و چسبناك روي گوشت دال بر فساد گوشت است و همچنین گوشت نبايد خشك و چروكيده باشد گوشت بايد سفت و قوام خود را داشته باشد. (گوشت دام هاي مسن و ماده به اصطلاح (ديرپخت) بوده و سفت تر از گوشت دام هاي جوان و نر مي باشد)

3- هيچ گونه بوي غير طبيعي ترشيدگي يا بوي تعفن يا بو دار نبايد از آن به مشام برسد و وجود بوي غير طبيعي در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقي است.

4- گوشت بايد كاملا تميز، عاري از خون مردگي، ضربه، قارچ زدگي و کبودی باشد ذرات خارجي مشکوک در آن دیده نشود.

5- گوشت موجود در فروشگاه بايد متناسب با ظرفيت يخچالهاي موجود باشد.و بايد كاملا بهداشتي تهيه شده و ممهور به مهر بهداشتي دامپزشكي بوده و از كشتارگاههاي مورد تاييد دامپزشكي تهيه شود و از خرید گوشت قرمز بدون مهر و برچسب دامپزشکی به جد خودداری نمائید.

6- گوشت نبايد در خارج از مغازه آويزان شود و گوشت موجود در يخچال متناسب با ظرفيت يخچال باشد و یخچال باید کاملا تمیز و در برودت مناسب تنظیم گردد و در کنار گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، تخم مرغ کله پاچه تمیز نشده نگهداری نگردد.

عمر ماندگاری گوشت گوساله و گاو لاشه ای تازه در برودت یخچال 5 روز و در صورت منجمد بسه بندی شده 12 ماه (گوشت گوسفند تازه 3 روز ومنجمد بسته بندی 9ماه) می باشد.شرایط نگهداری گوشت قرمز تازه در یخچال صفر تا چهار درجه وگوشت منجمد در فریزرهای با برودت 18- تا 25- درجه سانتی گراد می باشد.
سورس:گوسفند زنده goosfandzende.com
ویژگی های ظاهری گوشت قرمز سالم
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا