1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ویژه شب یلدا

شروع موضوع توسط ײַҊIⱤѦⱢײַ ‏Dec 14, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. طرز تهیه بستنی انار ویژه شب یلدا


    [​IMG]

    مواد اولیه برای استفاده ۸ نفر:


    انار بزرگ ۲ عدد
    لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
    شکر یک و نیم پیمانه
    خامه غلیظ ۲ پیمانه



    طرز تهیه بستنی انار :
    • با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
    • مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    کنار بگذارید.



    • به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
    • به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.



    • مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
    • بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.
     
    sargoli، soraia و ثمـــــــــینم ツ از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. رولت هندوانه ای شکل ویژه شب یلدا

    [​IMG]
    مواد اولیه:

    تخم مرغ 4 عدد

    شكر 80 گرم

    آرد 90 گرم

    رنگ خوراکی قرمز و سبز به مقدار لازم

    خامه به مقدار لازم

    چیپس شکلات به مقدار لازم



    آموزش تهیه:

    ابتدا کیک رولت 4 تخم مرغی را با این روش درست کنید:

    زرده تخم مرغ را از سفيده جدا كنيد و زرده را با نصفي از شكر و وانيل بزنيد تا كرم شود .سفيده تخم مرغ را زده تا فرم بگيرد و بعد شكر را بصورت باراني به آن اضافه كنيد . زرده وسفيده را مخلوط كرده و بعد آرد را روي آن الك مي كنيم .



    قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید. ( من از رنگ مایع استفاده کردم )بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.

    کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.



    دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشه که خودشو بیشتر نشون بده )این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید.

    برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید.یعنی خامه بکشید و از قسمت قرمز شروع به رول کردن کنید . قسمت قرمز داخل میمونه و سبز میاد روی رولت! به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.

    بعد از خامه کشی و چندساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد چیپس های شکلات را برای تزیین روی برش ها میریزیم.
     
    sargoli، soraia و ثمـــــــــینم ツ از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. oiu

    oiu

    33
    4,023
    6,615
    ممنون
     
    ײַҊIⱤѦⱢײַ از این پست تشکر کرده است.
  4. TODELYA

    TODELYA خداحافظ

    2,151
    9,917
    25,629
    وووووووووووواییییییییییییییییییی بهبه
     
    ײַҊIⱤѦⱢײַ از این پست تشکر کرده است.