ویژه شب یلدا

شروع موضوع توسط ײַҊIⱤѦⱢײַ ‏Dec 14, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

  1. ײַҊIⱤѦⱢײַ

    ‏Aug 12, 2014
    3,106
    14,027
    43,444
    طرز تهیه بستنی انار ویژه شب یلدا


    [​IMG]

    مواد اولیه برای استفاده ۸ نفر:


    انار بزرگ ۲ عدد
    لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
    شکر یک و نیم پیمانه
    خامه غلیظ ۲ پیمانه



    طرز تهیه بستنی انار :
    • با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
    • مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    کنار بگذارید.



    • به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
    • به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.



    • مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
    • بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.
     
    sargoli، soraia و SαოıN از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. ײַҊIⱤѦⱢײַ

    ‏Aug 12, 2014
    3,106
    14,027
    43,444
    رولت هندوانه ای شکل ویژه شب یلدا

    [​IMG]
    مواد اولیه:

    تخم مرغ 4 عدد

    شكر 80 گرم

    آرد 90 گرم

    رنگ خوراکی قرمز و سبز به مقدار لازم

    خامه به مقدار لازم

    چیپس شکلات به مقدار لازم



    آموزش تهیه:

    ابتدا کیک رولت 4 تخم مرغی را با این روش درست کنید:

    زرده تخم مرغ را از سفيده جدا كنيد و زرده را با نصفي از شكر و وانيل بزنيد تا كرم شود .سفيده تخم مرغ را زده تا فرم بگيرد و بعد شكر را بصورت باراني به آن اضافه كنيد . زرده وسفيده را مخلوط كرده و بعد آرد را روي آن الك مي كنيم .



    قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید. ( من از رنگ مایع استفاده کردم )بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.

    کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.



    دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشه که خودشو بیشتر نشون بده )این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید.

    برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید.یعنی خامه بکشید و از قسمت قرمز شروع به رول کردن کنید . قسمت قرمز داخل میمونه و سبز میاد روی رولت! به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.

    بعد از خامه کشی و چندساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد چیپس های شکلات را برای تزیین روی برش ها میریزیم.
     
    sargoli، soraia و SαოıN از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. oiu

    oiu

    ‏Aug 20, 2014
    33
    4,003
    6,641
    زن
    ممنون
     
    ײַҊIⱤѦⱢײַ از این پست تشکر کرده است.
  4. TODELYA

    TODELYA خداحافظ

    ‏Dec 16, 2014
    2,151
    9,922
    25,688
    وووووووووووواییییییییییییییییییی بهبه
     
    ײַҊIⱤѦⱢײַ از این پست تشکر کرده است.