1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

نکات پزشکی ... ! ... !

شروع موضوع توسط nazi_jOon ‏Jan 27, 2015 در انجمن دانستنی های پزشکی

  1. nazi_jOon

    nazi_jOon ••●♥یه دخی خوشمل وشیطون♥●••

    75
    658
    3,277
    تماس روزانه مو با آبهاي حاوي موادي مانند كلر اثر خشك‌كنندگي بر موها دارد و موجب شكنندگي آنها مي‌شود. شست‌وشوي مو با شامپو مناسب را پس از استخر الزامي ا ست و به افرادي كه روزانه شنا مي‌كنند توصيه مي‌شود موها را با شامپوهاي نرم‌كننده و حالت دهنده شست‌وشو دهند؛ زيرا با اين كار لايه‌اي بر روي مو ايجاد مي‌شود كه از خشك شدن مو جلوگيري كرده و باعث سهولت در شانه شدن مو و شفافيت موها مي‌شود.

    **************

    استفاده از آب صابون شيوه‌اي موثر براي از بين بردن ويروس ايدز بشمار مي‌رود. صابون و آب معمولي مي‌تواند به گونه موثري ويروس عامل بيماري ايدز يا HIV را نابود كند. تماس ترشحات دهانه رحم با آب صابون براي مدت 2 تا 6 دقيقه به شمار ويروسهاي HIV را در اين ترشحات به ميزان بيش از يكهزار برابر كاهش مي‌دهد.

    ********************

    استفاده زياد از سشوار و رنگ‌هاي شيميايي باعث موخوره موها مي‌شود. تغييراتي مثل موخوره، شكافتگي انتهاي موها و خشكي مو غالبا در اثر آسيب‌هاي آرايشي، مثل استفاده زياد از سشوار يا رنگ‌هاي شيميايي است. كمبود پروتئين مي‌تواند از رويش موها جلوگيري كند.

    **************************
    پستـه سرشار از آهن‎ و خونساز است‎ و ارزش‎ غذايـي‎ آن‎ حتي‎‎ از مواد پروتئيني مـاننـد گـوشـت‎, شـيـر, تخم‎ مرغ و حبوبات‎‎ بيشتر است. پسته‎‎ همچـنيـن‎ در تقـويـت‎ حـافـظه و افزايش‎ نيرو و نشاط در كودكان‎‎ و جـوانـان آثار مثبتي‎ دارد. پروتئين‎‎, كلسيم‎ و ويتـاميـن هـا,A ي‎ B2 ,B1 و B3 از مواد ديگر موجود در پسته‎ است‎.
    ****************************************

    در سردرد هايي كه علائم زير وجود دارد بايد به پزشك مراجعه نمود: 1- بيش از سه بار در هفته2- اگر مجبوريد كه هر روز يا اكثر روزها از مسكن استفاده كنيد. 3- اگر بيش از دوز توصيه شده بر روي هر دارو براي كاهش سردرد خود استفاده مي‌كنيد. 4- در صورتي كه علاوه بر سردرد دچار تب يا گرفتگي و دردگردن - كوتاه شدن تنفس، تب و يا علايم غيرمنتظره كه بر روي چشم‌ها، گوش‌ها، بيني و گلو - سرگيجه، عدم تعادل يا اختلال در صحبت كردن و ضعف ويا دچار استفراغ شديد نيز مي‌شويد.

    ****************************************

    ميزان بالاي فيبر در موز، سطح كلسترول خون را پايين مي‌آورد. موز ميوه‌اي مقوي است كه در تسكين و بهبود علايم سندرم قبل از قاعدگي در زنان مي‌تواند مؤثر باشد. اين ميوه گرمسيري سرشار از پكتين است. موز سبز در يك سوم حيوانات آزمايشگاهي سبب كاهش كلسترول و در 30 درصد آنها سبب افزايش كلسترول شده است. موز كاملا رسيده نرم و نشاسته‌اي براي معده خوب است. موز سطح پوشاننده معده را قوي و مستحكم مي‌كند. موز سرشار از ويتامين b6 است.
    ******************************************************

    زيتون به دليل دارا بودن املاح غني معدني و ويتامينها ميوه‌اي مغذي و بسيار مفيد است و جويدن برگ آن نيز بوي بد دهان را از بين مي‌برد. فسفر، كلسيم و پتاسيم، آهك، پروتئين، روغن، گوگرد و آهن از خواص درماني زيتون است. استفاده زياد آن تاثير منفي در وضعيت خواب افراد مي‌گذارد. مخلوط مساوي روغن زيتون و گليسيرين نيز نقش مفيدي در معالجه پوست پاي ترك خورده، درمان شوره سر و ريزش مو، جلوگيري از سفيدي مو دارد. پوست و برگ درخت زيتون داراي خواص تب‌بر است.
    **********************************************

    نارنگي با فسفر زياد باعث تقويت حافظه و هوش مي‌شود. نارنگي داراي املاح و ويتامين‌هاي فراوان و غني از فسفر است. ‌جوشانده برگ‌هاي آن براي تصفيه خون بسيار مناسب است. اين ميوه براي براي رفع بي‌اشتهايي و كاهش گرماي غريزي بدن نيز مفيدست.

    ***********************************************************

    ‌بر اساس تحقيقات انجام شده ميوه‌هايي مثل سيب، آلبالو، گيلاس، مركبات و همچنين گياهاني نظير پياز، گل كلم و ترب به دليل اينكه حاوي رنگدانه‌هاي طيف زرد تا ارغواني هستند مي‌توانند سدي در برابر گرفتگي عروق و بيماريهاي قلبي باشند. رنگدانه‌هاي قرمز مي‌توانند از اكسيده شده LDL كلسترول جلوگيري كرده و مانع رسوب چربي بر ديواره رگها شوند

    **********************************************************************
    دفع آهن و ويتامين B1 در بدن از عوارض مصرف چاي بلافاصله بعد از غذاست. چاي داراي ماده‌اي به نام «تاتن» است كه به راحتي با آهن موجود در منابع گياهي تركيب مي‌شود. همچنين، آهن يك ماده مغذي است كه جذب آن در دستگاه گوارش مشكل بوده و به مقدار اندك و به سختي جذب مي‌شود. بنابراين مصرف چاي بعد از غذا سبب مي‌شود آهن غذا با ماده تاتن موجود در چاي تركيب شده و در نتيجه انسان در معرض خطر كمبود آهن و همچنين كمبود ويتامين B1 قرار گيرد.
     
    دختری آسمونی و بوق از این پست تشکر کرده اند.