نکات مهم برای پخت سوپ

شروع موضوع توسط barfi ‏Dec 28, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

  1. barfi

    barfi Romantic relationship with exam Entrance :|♡
    همراه انجمن

    ‏Aug 25, 2012
    21,813
    57,888
    50,108
    زن

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید




    در فصل سرما، یکی از غذاهایی که زیاد تهیه می شود، سوپ است. اما در تهیه این غذای ساده گاهی خیلی اشتباه رخ می دهد. برای آماده کردن یک سوپ خوب به نکات زیر توجه کنید.

    1 - جوشاندن تا پخت آرام
    هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.

    2 - استفاده نکردن از میزان کافی ادویه
    هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست. پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید.

    3 - توجه نکردن به غلظت سوپ
    در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.
     
    TODELYA از این پست تشکر کرده است.
  2. TODELYA

    TODELYA خداحافظ

    ‏Dec 16, 2014
    2,151
    9,922
    25,688
    احسندددددددددددددددددد
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.