نکاتی برای پختن و کباب کردن سبزیجات

شروع موضوع توسط barfi ‏Dec 28, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

  1. barfi

    barfi Romantic relationship with exam Entrance :|♡
    همراه انجمن

    ‏Aug 25, 2012
    21,813
    57,892
    50,112
    زن

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید




    کباب کردن سبزیجات شاید خیلی آسان به نظر بیاید اما اگر می خواهید سبزیجات نرم و ترد باشد، لازم است نکات زیر را رعایت کنید.

    _ سبزیجات را به تکه های مساوی خرد کنید.

    _ پس از خرد کردن، کمی آن ها را چرب کنید. توجه داشته باشید سبزیجاتی مانند قارچ و بادمجان به روغن بیشتری نیاز دارد. به اندازه ۲قاشق غذاخوری برای هر سینی سبزیجات، روغن اضافه کنید.

    _ سبزیجات رادر حجم زیاد نپزید؛ سبزیجات با تبخیر شدن آب موجود در آن، له می شود.

    _ سبزیجات باید روی حرارت زیاد پخته شود تا کاراملی شود. حرارت پایین یعنی مدت پخت طولانی که احتمال له شدن آن ها را افزایش می دهد.

    _ در زمان پخت که حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می کشد یک یا دو بار آن ها را هم بزنید تا یکسان پخته شود.
     
    pirane و simid از این پست تشکر کرده اند.
  2. simid

    simid ŚĨMĨŃ ŐMĨĎ

    ‏Feb 9, 2015
    7,654
    15,789
    60,110
    زن
    اووووم
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.
  3. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    ‏Feb 13, 2014
    1,241
    4,639
    5,348
    چقدر خوشمزه...

    سپاس...
     
    barfi از این پست تشکر کرده است.