• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

نکاتی برای پختن و کباب کردن سبزیجات

  • شروع کننده موضوع barfi
  • تاریخ شروع

barfi

♡ ftmh ♡
همراه انجمن
ارسال ها
22,450
لایک ها
61,003
سن
21
محل سکونت
رفسنجان
#1



کباب کردن سبزیجات شاید خیلی آسان به نظر بیاید اما اگر می خواهید سبزیجات نرم و ترد باشد، لازم است نکات زیر را رعایت کنید.

_ سبزیجات را به تکه های مساوی خرد کنید.

_ پس از خرد کردن، کمی آن ها را چرب کنید. توجه داشته باشید سبزیجاتی مانند قارچ و بادمجان به روغن بیشتری نیاز دارد. به اندازه ۲قاشق غذاخوری برای هر سینی سبزیجات، روغن اضافه کنید.

_ سبزیجات رادر حجم زیاد نپزید؛ سبزیجات با تبخیر شدن آب موجود در آن، له می شود.

_ سبزیجات باید روی حرارت زیاد پخته شود تا کاراملی شود. حرارت پایین یعنی مدت پخت طولانی که احتمال له شدن آن ها را افزایش می دهد.

_ در زمان پخت که حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می کشد یک یا دو بار آن ها را هم بزنید تا یکسان پخته شود.
 

پیوست ها

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#3
چقدر خوشمزه...

سپاس...
 
بالا