1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

نرگسی لوبیا سبز

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 24, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. [​IMG]

    لوبیا نام نوعی گیاه و میوهٔ خوراکی آن است. لوبیا بیش از چهار قرن است که در سراسر جهان مصرف می‌شود؛
    و پیش از آن برای دنیای متمدن ناشناخته بود
    درسال ۱۵۳۳ میلادی لوبیا به نام مکزیکی اولیه اش « ایاکوک » از آمریکا به اروپا آورده شد
    واز آنجا به سایر نقاط عالم راه یافت واکنون همه ساله ملیونها تن به مصرف می‌رسد
    و یکی از مواد غذایی نسبتاً ارزان وفراوان است،

    مواد لازم:
    • لوبياي سبز / 1 كيلو
    • پياز متوسط / 3 تا 4 عدد
    • روغن / 1 پيمانه سرخالي
    • تخم مرغ / 6 عدد
    • نمك و فلفل / به ميزان لازم
    • جوش شيرين / 2 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه:
    لوبيا را نازك خلال ميكنيم،
    ظرفي را آب كرده ، مي گذاريم جوش بيايد،
    لوبيا را در آب جوش مي ريزيم،
    جوش شيرين را اضافه كرده ميگذاريم لوبيا سبز بپزد ( به حدي كه له شود )
    يك قاشق نمك به آن مي زنيم ،
    بعد از دو سه جوش لوبيا را در صافي مي ريزيم تا آب آن برود.
    پياز را خلال كرده با روغن سرخ ميكنيم تا كمي طلايي گردد ،
    لوبيا و پياز سرخ شده را در ظرف نسوز مناسب مي ريزيم و روي حرارت مي گذاريم و هم ميزنيم تا آب لوبيا كاملاً كشيده شود ،
    بعد لوبيا را در ظرف با پشت قاشق صاف ميكنيم و تخم مرغها را منظم روي آن مي شكنيم
    كمي نمك و فلفل به تخم مرغها ميزنيم
    و روي حرارت ملايم مي گذاريم و در آن را مي بنديم ( كافي است كه فقط سفيده تخم مرغ بسته شود ولي زرده ها سفت نگردد ) - نرگسي لوبيا آماده ميل كردن است.
     
    !!HISS!! و Avin Devil از این پست تشکر کرده اند.