1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

نحوه پخت خورش طلا کوله گیلانی

شروع موضوع توسط setareh ‏Apr 11, 2015 در انجمن غذاهای سنتی

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,408
    88,247
    f102d7bb879a3ff4577e907a3687f382.



    نحوه پخت خورش طلا کوله گیلانی

    از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.

    مواد لازم:



    مرغ یا گوشت 1.5 کیلوگرم
    آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
    آب 3 لیوان
    جعفری خرد شده 150 گرم
    گردو 300 گرم
    نعناع 150 گرم
    گشنیز 150 گرم
    آبغوره 1 پیمانه
    روغن 4 قاشق غذاخوری
    پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    خورش طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ، اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.

    اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است. گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.

    سبزی ها (جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با 4 قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
    مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ، سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.

    آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورش بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.