1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ناز خاتون (استان مازندران)

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 24, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. [​IMG]

    ناز خاتون يكي از غذاهاي شهر بو و رنگ و مزه، شهر جويبار در استان مازندران است، اين غذا تركيبي از سبزيجات مفيد و معطر و مغز گردو است ،

    مواد لازم:
    • بادمجان قلمي / 8 تا 10 عدد
    • گوجه فرنگي درشت / 4 تا 5 ليوان
    • آب انار / 2 ليوان
    • آبغوره / نيم ليوان
    • گل پر / يك قاشق سوپخوري
    • نعناي خشك / نيم قاشق سوپخوري
    • پياز رنده شده / 2 قاشق سوپخوري
    • گردوي خرد شده / يك دوم پيمانه
    طرز تهيه:
    بادمجانها را در فر يا روي آتش كبابي ميكنيم، در صورت كباب كردن در فر، بادمجانها را در سيني فر مي چينيم و فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت گرم ميكنيم و سيني را به مدت تقريباً يكساعت كف فر قرار مي دهيم تا بادنجانها كاملاً پخته شوند، بعد آن را پوست ميكنيم و ساطوري ميكنيم. روي گوجه فرنگي ها آب جوش مي ريزيم و پوست آنها را ميكنيم و گوشت آنها را خرد ميكنيم . آب انار و آبغوره را با بدمجان ساطوري شده مخلوط كرده و ميگذاريم آهسته بجوشد و كاملاً به خورد بادمجان برود، بعد گلپر و نعنا و پياز رنده شده را در آن مي ريزيم و بلافاصله از روي حرارت برميداريم و تكه هاي گوجه فرنگي را داخل آن ريخته و هم ميزنيم و در ظرف ميكشيم. با گردوي خرد شده ميتوان روي آن را تزيين كرد.
     
    Avin Devil و !!HISS!! از این پست تشکر کرده اند.