1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

میرزا قاسمی (گیلان)

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 24, 2014 در انجمن غذاهای سنتی

  1. [​IMG]

    آب و هوای مساعد و خاک مرغوب گیلان ، آمادگی پرورش انواع خوراکی‌های طبیعی شامل :صیفی جات ـ میوه‌ها ـ حبوبات و غیره را دارد، وفور نعمت و خوش سلیقگی کدبانوهای گیلانی، سبب پختن خوراک‌های خوشمزه شده‌است، يكي از اين خوراك ها و پيش غذاهاي خوشمزه ميرزا قاسمي است.

    مواد اولیه :

    • بادنجان قلمي / 600 گرم
    • پياز متوسط / يك عدد
    • سيرتازه / 20 گرم
    • نعنا خشك / 10 گرم
    • مغز گردو / 30 گرم
    • روغن‌مايع / 150 گرم
    • رب گوجه فرنگي / يك قاشق سوپخوري
    • گوجه فرنگي / دو عدد
    • فلفل سياه / نصف قاشق چايخوري
    • نمك / يك قاشق چايخوري
    • تخم‌مرغ / سه عدد

    طرز تهيه:

    بادنجان‌ها را پوست كنده و در آب نمك بخوابانيد ، پس از 20 دقيقه از داخل آب نمك خارج كرده و روي حوله كاغذي بچينيد تا آب اضافي آن گرفته شود ، سپس با مقداري روغن و كمي نمك سرخ كنيد ( سعي كنيد از روغن هاي مخصوص سرخ كردني استفاده كنيد تا روغن، كمتر جذب بادمجانها شود )
    مغز گردو را خوب بكوبيد و سپس به بادمجانهاي سرخ شده اضافه كرده و پس از مخلوط كردن گردو و بادمجان هم زده و اين دو را خوب كوبيده و له كنيد.
    سير را رنده كنيد و به همراه فلفل به بادمجانها اضافه كنيد و روي حرارت كم قرار داده و مواد را خوب مخلوط كنيد.
    تمام مواد را بدون روغن هم بزنيد تا روغن اضافه را پس بدهد ، وقتي خوب مواد جا افتاد ،گوجه‌ها را پوست بكنيد و به تكه‌هاي كوچك ( نگيني ) خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد و زمان دهيد تا خوب بپزد.
    و باز تمام مواد را خوب هم بزنيد تا كاملاً يكدست شده و به خورد يكديگر رود.
    پس از پخت كامل گوجه‌ها، تخم‌مرغ‌ها را يكي‌ يكي داخل مواد مي‌شكنيم و همزمان خوب هم مي‌زنيم تا از تخم‌مرغ چيزي معلوم نشود و قبل از اينكه تخم مرغ ببندد بپزد و مخلوط مواد ديگر شود
    وقتي آماده شد نعنا خشك را با يك قاشق روغن سرخ كرده و روي ميرزا قاسمي را تزئين كنيد.
     
    Avin Devil و setareh از این پست تشکر کرده اند.