1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

موز کاراملایز شده همراه نوشیدنی گرم

شروع موضوع توسط ®ŁáÐɏ §¡£Vë ‏Jul 30, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. ®ŁáÐɏ §¡£Vë

    ®ŁáÐɏ §¡£Vë $من و مجتبی$ . . .#شما همه#

    7,932
    22,394
    104,805
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    مواد لازم:
    • موز بزرگ 6 عدد
    • شکر قهوه ای 150 گرم
    • سیروپ کارامل 100میلی لیتر
    • مارگارین 50 گرم
    • چوب دارچین 3 شاخه

    روش تهیه:
    1. ابتدا موزها را از قد به دو نیم تقسیم می کنیم و داخل ظرفی که بهتر است چدنی باشد می چینیم. سپس شکر قهوه ای را روی آن پاشیده، مارگارین را نیز به شکل ورقه های خیلی نازک بریده، همراه چوب دارچین روی موزها قرار می دهیم. ظرف را به مدت 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم می گذاریم.
    2. به محض اینکه موزها را از فر خارج کردیم سیروپ کارامل را روی آن می ریزیم و با سس حاصل از شکر قهوه ای که داخل ظرف است مخلوط می کنیم که اگر سرد شود کارامل بسته شده و دیگر امکان چنین کاری نیست.
    3. موزها را می توانیم به شکل گرم همراه بستنی یا اینکه همراه شیرینی لطیفه سرو کنیم.
     
    دختری آسمونی و خاک پای حضرت زهرا... از این پست تشکر کرده اند.