1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

مرغ قالبي با سس قرمز

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jun 22, 2012 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    مواد لازم:

    •سينه مرغ كامل پخته شده 2 عدد
    •ماست يك چهارم پيمانه
    •آب ليموترش تازه 3 قاشق سوپخوري
    •جوش شيرين يا جايگزين آن 1 قاشق چايخوري
    •زعفران ساييده شده نصف قاشق چايخوري
    •تخم‌مرغ متوسط 8 عدد
    •زردچوبه، ادويه، دارچين و فلفل يك و نيم قاشق چايخوري
    •پياز نگيني (سرخ شده) يك چهارم پيمانه
    •نمك به ميزان لازم
    •روغن مايع نصف پيمانه

    طرز تهيه:

    ابتدا سينه مرغ پخته و بدون پوست و استخوان را به صورت برش‌هاي باريك و كوتاه درآوريد. نيمي از آب ليموترش و جوش شيرين يا جايگزين و زعفران را به ماست اضافه كرده و هم بزنيد. مرغ فوق را به مايه ماست اضافه كرده و با دست مخلوط كنيد تا مايه (مواد) كاملاً زرد زعفراني رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقي در حدي بزنيد تا ليمويي رنگ شود. سپس نمك، فلفل، زردچوبه، دارچين و ادويه را اضافه كرده هم بزنيد. پياز نگيني تفت داده شده طلايي رنگ و مايه مرغ را افزوده و مواد را كاملاً با هم مخلوط كنيد. در صورت نياز زعفران را بيفزاييد. قالب تفلون موردنظر را روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود. سپس روغن مايع را اضافه كرده و اجازه دهيد تا روغن داغ شود. سپس مايه فوق را در قالب بريزيد و روي آن را صاف كنيد و با در بسته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد. اواسط طبخ مابقي آب ليموترش تازه را اضافه كرده و به پختن ادامه دهيد يا در قالب موردنظر و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 20 تا 30 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد.سپس آن را با سس قرمز و سبزيجات موردنظر سرو نماييد.
    نكته: مرغ قالبي فوق مي‌بايست زعفراني رنگ باشد. در صورت دلخواه مي‌توان ابتدا قالب موردنظر را با فويل پوشاند سپس مراحل طبخ را انجام داد.
    مواد لازم براي تهيه سس قرمز:

    •استاك مرغ حدود 1 پيمانه
    •كره يك چهارم پيمانه (50 گرم)
    •آرد 1 قاشق سوپخوري
    •رب گوجه‌فرنگي 2 قاشق سوپخوري
    •محلول زعفران 1 قاشق سوپخوري
    •پودر فلفل سفيد يك چهارم تا يك هشتم قاشق چايخوري
    •ادويه يك چهارم قاشق چايخوري
    •نمك، فلفل سياه نكوبيده به ميزان لازم

    طرز تهيه:
    كره را در ظرفي روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود. آرد را اضافه كرده هم بزنيد. رب گوجه‌فرنگي را افزوده هم بزنيد و كمي تفت دهيد. سپس ادويه، محلول زعفران، مرغ، نمك، فلفل سفيد را اضافه و مخلوط كنيد و اجازه دهيد تا سس آماده شود. اواخر طبخ فلفل سياه نكوبيده را اضافه كنيد. سس فوق را با مرغ قالبي سرو كنيد.
    نكته: در صورت دلخواه مي‌توان پوره گوجه‌فرنگي را جايگزين رب گوجه‌فرنگي كرد.
     
    Admin و sajjad از این پست تشکر کرده اند.