• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ماهی سوخاری با سس لیمویی

simin ghr

♥ S & S ♥
ارسال ها
3,047
لایک ها
6,968
محل سکونت
بهشهر
#1
مواد لازم :

- یک پیمانه سس مایونز

- یک حبه سیر (رنده شود)

- نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز

- پوست نصف لیموترش (رنده شود)

- 2 قاشق چای‌خوری آب لیموترش

- یک قاشق سوپ‌خوری گشنیز تازه (خرد شود)

- 675 گرم فیله ماهی (هر نوع ماهی دلخواه)

- 2 عدد تخم‌مرغ (زده شود)

- 115 گرم یا 2 پیمانه آرد سوخاری

- مقداری روغن مخصوص سرخ‌کردنی- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم- تعدادی لیموترش برای سرو

طرز تهیه:

1– برای درست‌کردن سس این ماهی سوخاری ، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده‌شده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه محتوای سس را به یخچال منتقل کنید.
2 – فیله ماهی‌ها را شسته و پس از خشک‌شدن، به‌صورت تکه‌های نواری 4 تا 5 سانتی‌متری خرد کنید.
سپس هریک از فیله‌های نواری را در تخم‌مرغ زده شده فرو ببرید و پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید. وقتی که مقداری از فیله‌ها را به همین صورت آماده کردید، آنها را سرخ کنید.
3 – برای سرخ‌کردن فیله ماهی‌ها، قابلمه گودی آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود.
سپس آن تعداد از فیله ماهی‌ها را که آماده کرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. هنگامی که فیله ماهی‌ها به رنگ طلایی متمایل به قهوه‌ای درآمد، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافی‌شان خارج شود.
4 – در فاصله سرخ‌شدن فیله ماهی‌ها، بقیه را آماده کرده و پس از خارج‌کردن هریک از فیله‌ها از داخل روغن، یکی دیگر را جایگزین کنید. در پایان، فیله‌ها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش لیموترش سرو کنید.
نکته: ‌به جای آرد سوخاری می‌توانید از پودر خمیر داخل نان‌های فانتزی هم استفاده کنید.
 

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#8
به به چقد خوشمزه...

سپاس...
 
بالا