1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

ماكاروني و مرغ ليمويي

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Nov 16, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    ماكاروني:180 گرم
    آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري
    روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
    موسير خرد شده:3 حبه
    سير له شده:‌2 حبه
    آب مرغ: 3 و يك چهارم ليوان
    آب ليمو: 3 قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل: يك چهارم قاشق غذاخوري
    جعفري ساتوري شده: 3 قاشق غذاخوري
    پنير پارمسان: مقداري
    سينه مرغ خرد شده:360گرم


    روش تهیه :

    ماكاروني را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد سپس در آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد و روي حرارت خيلي كم گرم نگه داريد. مرغ را در آرد بغلتانيد و در يك قاشق غذاخوري روغن داغ روي حرارت زياد 6 تا 8 دقيقه تفت دهيد تا مرغ‌ها سفيد رنگ شوند. روي حرارت متوسط سير و موسير را با يك قاشق غذاخوري روغن داغ يك دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. آب مرغ، آبليمو، نمك و فلفل را اضافه كنيد و 2 تا 3 دقيقه با درب باز بگذاريد تا كمي غليظ شوند و تقريبا حجم مواد دوسوم فنجان شود. مرغ و جعفري را اضافه كنيد تا گرم شوند. ماكاروني را به مخلوط داغ مرغ اضافه كنيد و اگر مايل بوديد با پنير پارمسان سرو كنيد. (4 نفر)


    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

     
    setareh، sajjad.y و SHAPARAK از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447