1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

مافین مرغ و ذرت

شروع موضوع توسط setareh ‏Jun 8, 2015 در انجمن آشپزی مدرن

  1. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,408
    88,247
    برای درست کردن این غذا نیاز دارید به:
    سینه مرغ پخته شده یا خام 1 عدد
    ذرت 2 قاشق غذاخوری پر
    پیاز ریز نگینی شده 1 عدد متوسط
    عصاره مرغ 1 عدد
    کره 2 قاشق غذا خوری
    روغن ¼ پیمانه
    ماست خامه ای ½ پیمانه
    آرد 1 و ¼ پیمانه
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
    لیمو فلفلی و پاپریکا هر کدام نصف قاشق چایخوری
    فلفل دلمه سبز نصف یک عدد



    در قدم اول باید قالب مافینتون رو با کره حسابی چرب کنید. و کنار بگذارید.

    حالا پیاز ریز نگینی شده تون رو توی تابه با دو قاشق روغن تفت بدید. در حدی که سبک بشه نه طلایی.





    faf66e396be70581093d21e242959756.


    حالا نوبت به مرغتون می رسه. تستر جون از مرغ پخته شده خرد شده استفاده کرده بودند اما من ترجیح دادم مرغم خام نگینی باشه و بعد از اینکه پیازم سبک شد اضافه کردم تا تفت بخوره و بپزه.
    به نظرم بافت بهتری میده تا مرغ پخته شده





    2caa1591551066f34aa15f826ab8cd07.





    .
    شما هر کدوم رو که دوست داشتید بریزید. بعدش هم نوبت می رسه به ذرت و فلفل دلمه. توی دستور فلفل دلمه نداشت و من خودم برای ترکیب رنگی بهتر و طعم بهتر اضافه کردم.





    4d197b66755f47970d6ddd8d55dc8a04.




    شما هم اگه مایل بودید بزنید عطر خوبی به غذا می ده. حواستون باشه که خیلی خیلی کم به مایتون نمک بزنید. چون عصاره داریم که شوره و دیگه توی غذا نیازی به نمک نخواهید داشت.
    حالا زیرش رو خاموش کنید تا کمی خنک بشه.

    توی یک کاسه آردو بیکینگ پودر رو همراه با ادویه ها و عصاره مرغ با هم مخلوط می کنیم و کمی ویسکشون می کنیم تا مخلوط هوادهی بشه یا اینکه اردش رو الک می کنیم.

    در کاسه دیگری روغن مایعمون رو همراه با کره کمی با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و ماسه رو بهش اضافه کنید و بزنید. در آخر زعفرون دم شده رو بهش اضافه کنید تا غذاتون خوشرنگ بشه





    0407dc9fa36e93e1b77edd84c6b66c21.





    .
    حالا مخلوط آردیتون رو به این مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه





    7c101c1456b174828e79a372cd9f8995.





    و در نهایت مایه مرغ رو که خنک شده اضافه کنید





    9911d3962a2a4fd358db8d1caa2df14b.
    حالا قالب با کره چرب شده تون رو از این مواد پر کنید.
    نیازی به کپسول نیست.
    این غذا بافتی نرم و خوشمزه داره.



    974f9277745b031842076cc4110ba61b.


    قالب رو به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر 180 درجه که 15 دقیقه جلوتر گرم شده در طبقه وسط قرار بدید.
    یا تا زمانی که رویشان کمی طلایی بشه





    43303a09b590fc102d1faba81a4a8ba9.


    این غذا رو با سس کچاب و خردل میتونید میل کنید.

    خیلی مناسب مهمانی ها و رنگین کردن سفره هاست.

    برای بچه ها خوشاینده و خوردنشم راحته. مدرسه ها هم که باز بشه میتونید یکی دوتا از این مافین ها به عنوان تغذیه برای زنگ تفریحشون بگذارید.
    سردشم لطف خودشو داره.

    خوب امیدوارم که غذای امروز رو پسندیده باشید.

    شاد باشید توی دنیای رنگا رنگ و پر از نعمت خداوند.

    نوش جان
    التماس دعا
    شف نگین

    70aa92eacfaa2524ae6329c313059c8c.





    53a90f3dadcb9ff1841865ada7af45a0.





    e2bdd57466c36600d070f2f18b1db048.





    fdee0e09dc37aa7a00c6947352f45c4f.
     
    serendipiti، мσнαммαɔ، M.G.Captain و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. ®ŁáÐɏ §¡£Vë

    ®ŁáÐɏ §¡£Vë $من و مجتبی$ . . .#شما همه#

    7,931
    22,179
    104,475
    خوشمزه به نظر میاد!
     
    serendipiti، M.G.Captain، *ĦØRÂ* و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. Sepodika:D

    Sepodika:D Ara hastam... همراه انجمن

    5,626
    18,236
    53,245
    عکس آخریه خیلی خوشمزه بود...
     
    ®ŁáÐɏ §¡£Vë، setareh، serendipiti و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. خوشمزه است:45:
     
    ®ŁáÐɏ §¡£Vë و setareh از این پست تشکر کرده اند.