• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

كباب لقمه با طعم لبناني

®ŁáÐɏ §¡£Vë

$من و مجتبی$ . . .#شما همه#
ارسال ها
7,933
لایک ها
22,392
سن
24
#1
در منوي غذايي كبابي‌هاي ما هم كباب لقمه‌اي هست ولي كباب لقمه‌اي ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌هاي كوچك به سيخ كشيده مي‌شود اما كباب لقمه‌اي لبناني‌ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.

ae17e48d85be4a91b7053e42594b33f0.jpg

مواد لازم

  • نان پيتا (مديترانه‌اي) به تعداد لازم
  • 300 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • 100 گرم جعفري ريز خردشده
  • 1 عدد پياز
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مايع مخصوص سرخ‌كردني مقداري

مواد لازم براي تهيه سس

  • 4 عدد گوجه فرنگي
  • 1 عدد پياز
  • 2 حبه سير
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • زردچوبه و ادويه كاري مقداري
  • مقداري روغن

طرز تهیه:

1. پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ‌كرده مخلوط كنيد.

2. نمك، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.

3. مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد.

4. همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كباب‌هاي لقمه‌اي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.

5. حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجه‌فرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوط‌كن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.

6. حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابه‌اي ريخته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه‌فرنگي‌ها بخار شود.

7. سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كباب‌هاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.
 

پیوست ها

بالا