1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

فسنجون با رب ازگیل

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]

    مواد لازم:
    رب ازگیل یك پیمانه
    گردوی چرخ‌شده یك و نیم پیمانه
    گوشت چرخ‌شده بوقلمون 500 گرم
    پیاز رنده‌شده دو عدد
    عصاره زعفران 1 عدد
    نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
    آلو خورشی 10 عدد

    طرز تهیه :
    پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ‌شده اضافه می‌كنیم و آن را هم كمی تفت می‌دهیم. رب را اضافه كرده و مقداری آب ریخته و می‌گذاریم كاملا به روغن بیفتد. وقتی كه خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمك و فلفل اضافه كرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ می‌كنیم و درون خورش می‌ریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا عصاره زعفران را هم به آن اضافه می‌كنیم. نكته: توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده كنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خرده‌های یخ اضافه كنید تا كاملا به روغن بیفتد.