1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

فراید چیکن

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 14, 2014 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]

    مواد اولیه :
    مرغ خردشده ۵۰۰ گرم
    پیاز یک عدد
    سیر یک حبه
    فلفل دلمه‌ای قرمز نصف یک عدد
    آبلیمو سه قاشق غذاخوری
    نمک دریایی و آرد و روغن به میزان لازم
    خامه یک پیمانه
    فراید چیکن
    غذای ایتالیایی
    طرز تهیه:
    منظور از فراید چیکن همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش خاصی ندارد. اما باید بگویم که اشتباه فکر می‌کنید. ایتالیایی‌ها مرغ‌ها را در سس مخصوص می‌خوابانند و به همین دلیل مزه این غذا فوق‌العاده می‌شود. کافی است یک‌بار این روش را امتحان کنید. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده آبلیمو و نمک می‌زنیم و مرغ‌ها را به مدت سه ساعت در این مخلوط می‌خوابانیم سپس به مدت دو ساعت مرغ‌ها را در خامه گذاشته و پس از خارج کردن، آن را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ می‌کنیم. حالا فراید چیکن‌ها آماده است.