1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

غداهای سنتی

شروع موضوع توسط μ~¤@ฯmit@¤~μ ‏Dec 23, 2013 در انجمن غذاهای سنتی

  1. μ~¤@ฯmit@¤~μ

    μ~¤@ฯmit@¤~μ hastye eshgh Im lovable lovable for loveer

    9,041
    24,805
    2,687
    آموزش و طرز تهیه بورک – ران مرغ(غذای ترکیه

    بورک ران مرغ(برای ۴ نفر)
    مواد لازم :
    کره ۱ قاشق غذاخوری
    روغن مایع ۱ فنجان قهوه خوری
    نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان
    کرم ۱ قاشق غذاخوری
    خمیرآماده(یوفکا)۱ عدد
    ران بدون استخوان ۴ عدد
    اسفناج ۲۵۰ گرم
    قارچ ۱ لیوان
    تخم مرغ ۲ عدد

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    کنجد ۱ قاشق غذاخوری
    روغن ذرت ۱ لیوان
    نمک و فلفل سیاه

    طرز تهیه:
    ران مرغ را همراه با نمک و فلفل و کره سرخ کنید وکناری بگذارید تا سرد شود سپس اسفناج را ریز ریز خرد کرده وبا ۲ قاشق روغن مایع سرخ کنید قارچ های ریز شده ،پنیر رنده شده ،کرم و نشاسته و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بهم زنید یوفکا را ۴ قسمت کرده و ران مرغ را در قسمت پهن آن بگذارید در قسمت وسط مرغ از مخلوط اسفناج بگذارید سپس یوفکا را به شکل بورک سیگاری بپیچید .تخم مرغها را با باقیمانده روغن مایع بهم زده ابتدا بورک مرغ را در این مخلوط تخم مرغ و روغن و سپس در آرد اغشته به کنجد غوطه ور کنید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است بپزید
    کوفته تبریزی

    مواد لازم:
    ۱- گوشت چرخ کرده بدون چربی گوسفندی نیم کیلو
    ۲- لپه ۲۰۰ گرم
    - تخم مرغ محلی ۲ عدد
    ۴- پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
    ۵- زردچوبه به مقدار کافی
    ۶- تخم مرغ محلی پخته شده سفت ۳ عدد
    ۷- آلو ۱۵۰ گرم
    ۸- گردوی خرد شده نصف لیوان
    ۹- نمک دریا و فلفل به مقدار کافی
    ۱۰-برنج ۱۰۰ گرم
    ۱۱-تره و پیازچه ریز شده ۲ استکان
    ۱۲-پیاز متوسط ۲ عدد
    طرز تهیه:
    پیاز را داخل گوشت رنده می کنیم و در هاونگ می ریزیم و می کوبیم تا گوشت حالت کش دار پیدا کند. برنج را در یک لیوان آب با ۱ قاشق چای خوری زردچوبه نیم پز می کنیم. برنج را در صافی می ریزیم . لپه را نیز جداگانه می پزیم و میکس می کنیم (یا می کوبیم) برنج و لپه را به گوشت اضافه می کنیم. ۲ عدد تخم مرغ را در گوشت می شکنیم و نمک و فلفل و سبزی را نیز اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم بطوریکه حالت چسبندگی پیدا کند. (اگر احساس کردید مواد از هم جدا می شود می توانید ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه کند. )بعد پیاز سرخ کرده را با زردچوبه مخلوط می نماییم و ۵ تا ۶ استکان آب روی آن می ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید نصف آلوها را نیز در آن می ریزیم (در صورت تمایل می توان ۱ قاشق رب گوجه هم در آب ریخت) از مایه به اندازه یک پرتقال بزرگ برمی داریم وسط مایه را گود می کنیم نصف تخم مرغ سفت و کمی آلو و پیاز سرخ کرده و گردو را وسط آن می گذاریم وری کوفته را جمع می کنیم بطوریکه تمام مواد داخل کوفته بماند.
    کوفته ها را در روغن کمی تفت می دهیم و آهسته درون آب پیاز که در حال جوشیدن است می اندازیم . در اوایل پخت درب قابلمه را روی آن نمی گذاریم تا کوفته خودش را ول نکند وقتی کوفته پخته شد نباید بیش از ۱ تا ۲ لیوان آب داشته باشد.

     
    میلاد 1 از این پست تشکر کرده است.