1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز درست کردن میگو سوخاری با اسفناج

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jun 26, 2012 در انجمن خوراک دریایی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    41beab3c4cf8ed87c01a4f930b549c93.
    مواد لازم :
    میگو
    12 عدد
    آرد سوخاری و شیر
    از هر کدام نصف پیمانه
    پنیر پارمسان
    1/4 پیمانه
    زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل
    از هر کدام نصف قاشق چایخوری
    فلفل قرمز و فلفل سیاه
    از هر کدام 1/4قاشق چایخوری
    تخم‌مرغ
    یك عدد
    اسفناج
    20 برگ كامل (100 گرم)
    آرد
    یك قاشق چایخوری
    روغن زیتون
    یك قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:
    میگوها را شسته و پاك می‌كنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌كنیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار می‌كنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447