1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز درست کردن شامی بابلی

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jun 26, 2012 در انجمن غذاهای سنتی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    f91dd97dbaf3e1b577d3fbbb2a087db2.
    مواد لازم :
    سبزی معطر چرخ شده
    150 گرم
    گوشت مغز ران
    هر کدام 500 گرم
    لپه
    250 گرم
    پیاز
    دو عدد
    تخم‌مرغ
    چهار تا پنج عدد
    آب زعفران
    یک قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل وزردچوبه، روغن
    به میزان لازم

    سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)
    طرز تهیه :
    آشپزی-ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند.
    گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.