1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

طرز تهیه ی خوراک خرچنگ{لابستر}+عکس

شروع موضوع توسط ♥✗☣ĀℛあΛηᶫᵒᵛᵉ☣✗♥ ‏May 1, 2014 در انجمن خوراک دریایی

  1. برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید




    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید






    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید



    مواد لازم:

    فیله لابستر : ۵ عدد

    کاهو : به مقدار لازم

    تخم مرغ آبپز سفت :٢ عدد

    قارچ : یک بسته کوچک

    مواد لازم برای تهیه سس :

    سس مایونز : یک پیمانه

    تخم مرغ سفت ساطوری شده : ١ عدد

    جعفری و ترخون : ٣ قاشق غ

    خیار شور رنده شده : ٣ ق غ

    خردل : ١ ق م

    سیر : ١ تا ٢ پر کوبیده



    در ابتدا آب رو در یک قابلمه به جوش میاریم به اندازه یک قاشق نمک بهش اضافه

    میکنیم و لابستر رو به مدت ١٠ دقیقه داخل آب میپزیم

    در این حین سس رو آماده میکنیم

    سس مایونز رو با تمام مواد گفته شده مخلوط میکنیم و کمی فلفل و نمک بهش اضافه

    میکنیم

    قارچ رو اسلایس کرده و تایسینگ میکنیم

    لابستر رو از آب خارج کرده و حبه قندی خرد میکنیم و بعد داخل قارچ کمی تفت میدیم

    بعدازینکه تفت دادیم سس رو به لابستر اضافه میکنیم و هم میزنیم

    در روی بشقابی که لابستر رو سرو میکنیم چند برگ کاهو فرش کرده و خوراک رو روی

    کاهو میریزیم و دور اون رو با تخم مرغ سفت نصف شده و دورچین های دیگه تزئین

    میکنیم
     
    FLOWER BUD، setareh، !!HISS!! و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.